Ahmet Kural baba mı oluyor? Ahmet Kural'ın çocuğu mu olacak?

4 ay önce Bodrum'da dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin çifti, gündeme gelen iddiaların ardından merak konusu oldu. İşte Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in heyecan verici bebek müjdesi:

Baba Oluyor Mu? Çocuğu Olacak Mı? Oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin'in 4 ay önce Bodrum'da gerçekleşen düğünleri sonrasında gelen iddiaların ardından, çiftin bebek beklediği yönünde spekülasyonlar ortaya çıktı. Magazin gündeminde yer alan bu haberlerin ardından meraklı gözler, "Ahmet Kural baba mı oluyor?" ve "Ahmet Kural'ın çocuğu mu olacak?" sorularına yöneldi.

Heyecan Verici Bebek Müjdesi: Çift, bu meraklarına yanıt vermek adına sosyal medya hesapları üzerinden bir bebek müjdesi paylaştı. Instagram üzerinden eğlenceli bir pozlarını paylaşan Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, "Çok heyecanlıyız" notuyla hamilelik müjdesini duyurdu. Paylaşıma, ünlü isimlerden birçok tebrik mesajı yağdı.

Düğüne Ünlü Katılımı: Çiftin nikah şahitleri Devrim Yakut, Alp Güler ve Berat Bumin olurken düğüne, Özge Gürel - Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan - Bedri Güntay gibi tanınmış isimler de katıldı.

Gelinlik ve Smokin Tercihleri: Çağla Gizem Şahin, Vakko marka zarif bir gelinlik tercih ederken, Ahmet Kural ise Levon Kordonciyan imzalı smokin giyerek şıklığını konuşturdu. Çiftin düğünü, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin çifti, bu mutlu haberiyle sevenlerini sevindirirken, bebekleriyle birlikte geçirecekleri yeni bir hayatın heyecanını yaşamaya hazırlanıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber