Aile Bedri Kim? Aile Dizi Bedri Kimdir? Alper Çankaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Alper Çankaya Sevgilisi Var Mı? Alper Çankaya Oynadığı Diziler

Büyük final günü gelip çatan Aile dizisinde meraklı gözler Bedri karakterine çevrildi. Show TV'nin salı günleri ekrana gelen dizisi Aile oyuncularından Bedri kim merak edildi. Yakışıklı oyuncu Alper Çankaya hayranları araştırmaları hızlandırdı. Peki, Aile Bedri kim? Alper Çankaya kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Her hafta salı günleri ekrana gelen Aile dizisi final kararı aldı. 30 Ocak Salı günü ekrana gelen 30. bölüm ile ekran yolculuğunu sonlandıran Aile dizisinde final günü geldi. Merakla beklenen Aile final bölümünde yaşanacaklar merak edildi. Cihan Soykan'ın ölümüyle herkes şoke oldu. Soykanlar’a savaş açan düşmanları aileyi bitirmek için sıraya girdi. Tüm bunların yaşandığı Aile dizisinde Bedri karakteri dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu Alper Çankaya'nın hayat verdiği Bedri karakterinin hikayesi merak edildi. Peki, Aile Bedri kim? Alper Çankaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Alper Çankaya oynadığı diziler.

AİLE DİZİSİ BEDRİ KİMDİR?

Ekran macerasını sonlandıran Aile dizisi final kararı geldi. 30 Ocak Salı günü yayınlanan Aile dizisinde Aslan'ın kuzeni olan Bedri dikkat çekti. Final bölümünde Devin'in kız kardeşi Yağmur ile nikah masasına oturacak olan Bedri'nin heyecanı gözlerinden okundu. Sevilen yapımda Bedri rolüyle görünen Alper Çankaya dizide oldukça uçarı ve sinirli bir karaktere büründü. Ailesiyle birlikte yaşayan ve babasının iş yerinde çalışan sakin ve iyi niyetli bir genç olan Bedri Aslan'ın kuzeni.

ALPER ÇANKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1990 yılında Tekirdağ ilinde doğan Alper Çankaya lise eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi İktisat bölümünü yarıda bıraktı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçiş yapıp mezun oldu. Okul sürecinde Bilkent Tiyatrosu'nda birçok oyunda görev aldı. Aleksey Burago, Daniel Irizarry, Erdal Küçükkömürcü, Jason Hale, Işıl Kasapoğlu, Zeynep Ekin Öner gibi birçok yerli ve yabancı yönetmenle çalıştı. John Uecker’ın Method Acting, Susan Main'in Linklater Voice Seminerlerine katıldı. 2016 yazında Shangai Theatre Academy bünyesinde burslu olarak geleneksel Çin operası eğitimi aldı. Aynı zamanda 2015-2017 yılları arasında Bilkent Çocuk Tiyatrosu'nda eğitmenlik ve reji asistanlığı görevlerini yürüttü. 2017 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu ve aynı yıl sınıf arkadaşlarıyla birlikte sahne 367'yi kurdu. Televizyon ekranlarında ilk kez Vatanım Sensin adlı dizide izleyici karşısına çıktı. Çukur'da Sefa karakteriyle sevilen Alper Çankaya Baba adlı dizide Ahmet Kalkan karakterine büründü. Yargı dizisinin 2. sezonunda Gökhan Denzi rolüne bürünen Alper Çankaya Aile dizisinde Bedri rolüne büründü.

ALPER ÇANKAYA OYNADIĞI DİZİLER

2022 - Baba (Ahmet)

2020 - Çukur (Sefa)

2019 - Söz Senettir (Cihat)

2018 - Vatanım Sensin (Arslan)

2022 - Yargı (Gökhan)

ALPER ÇANKAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber