Aile destek ödemeleri yattı mı? Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Ocak ayının ilk günlerinde merakla beklenen Aile Destek Programı ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre 11 Ocak itibarıyla hesaplara yatırıldı. Hane başına yapılan bu ödemeler, aylık olarak düzenlenen ödeme listeleri çerçevesinde hak sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ocak ayı için yapılacak ödemelerin toplamda 4 milyar TL'yi bulacağını duyurdu. Ayrıca, "Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz" diyerek, Türkiye Aile Destek Programı'nda bugüne kadar hanelere toplam 64,3 milyar TL destek sağlandığını ifade etti.

Aile Destek Ödemeleri Nasıl Sorgulanır?

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabilirler. Bu sayede ödeme durumu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, güvenli ve hızlı bir şekilde sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber