Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman hesaplara geçecek, destek ödeme parası yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün itibarıyla hesaplara yatırıldığını açıkladı. Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4 milyar TL ödeme yapılacağını belirtti.

“Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz” diyen Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bugüne kadar hanelere toplam 64,3 milyar TL destek sağlandığını bildirdi.

Göktaş, sosyal yardımlardan düzenli olarak yararlanan hanelerin yanı sıra, gelir kriteri üzerinden destek alamayan dezavantajlı haneleri de Türkiye Aile Destek Programı'na dahil ettiklerini belirtti. Bu sayede, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan, eşit ve adil bir hizmet sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

Bakan Göktaş, destek programlarına ilişkin olarak, “Gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarımızın etkinliğini artırıyoruz ve sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber