Aile Ferman Kimdir? Aile Dizisi Ferman Kim Oynuyor? Show TV Aile Dizisi Ferman Kim?

Büyük finali beklenen Aile dizisinde son bölüm Ferman fırtınası esti. Cihan ile Aslan'a kurşun yağdıran Ferman kimdir merak edildi. Aile son bölümde gözünü intikam hırsı bürüyen Ferman rolünü kim oynuyor merak konusu oldu. Peki, Aile Ferman kimdir? Aile dizisi Ferman kim oynuyor? İşte yanıtı..

Show TV yapımları arasında yer alan Aile dizisi büyük final için geri sayıma geçti. 23 Ocak Salı akşamı ekrana gelen Aile 29. bölümde Ferman fırtınası esti. Cihan ile Aslan Soykan'a silah doğrultan Ferman yaptıkları herkesi şoke etti. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde 29 bölümde görünen Ferman karakteri analizi yapıldı. İzleyenleri şoke eden Aile dizisi Ferman karakteri akıbeti sorgulandı. Hülya Soykan evlat acısı yaşarken Aile dizisinde bir devrin daha sonu geldi. Peki, Aile Ferman kimdir? Aile dizisi Ferman kim oynuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları..

AİLE FERMAN KİMDİR?

Aile son bölümde terör estiren Ferman akıbeti merak edildi. Aile 29. bölümde Seher’in kaybı herkesi derinden sarstı. Aslan, Ferman’ın hayatta olduğunu öğrenince olanlar oldu. Aslan başlarındaki Babür belasının da Ferman’ın işi olduğundan şüphelenmeye başladı. Cihan bu kez yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere Ferman’ın peşine düştü. Babür ve Ferman’ı öğrenen Devin, her iki tehdidin de ortadan kalkması gerektiğini düşündü. Ancak Aslan, Devin’e hastanede verdiği sözü tutmakta kararlı. Bir daha elini kirletmek istemedi. Aslan, Babür ve Ferman’la ilgili harekete geçti. Devin, Aslan’ın tüm tembihlerine rağmen Ferman’ın hayatta olduğu bilgisini Hülya ve Nedret’le paylaşınca olanlar oldu.

AİLE DİZİSİ FERMAN KİM OYNUYOR?

Aile dizisi Ferman kim oynuyor araştırıldı. Ferman’dan kurtulmak için kendi planlarını işletmeye başlayan Soykan ailesi şoka girdi. Ferman, Aslan ve Babür’ü birbirine kırdırdı. Bedri’nin iki gün sonra evleneceğini öğrenen Babür, Bedri’ye büyük bir hamle yaptı. Her şeyin fitilini ateşleyen hamle ardından tüm aile üyeleri birbirinden habersiz kendi planlarını işletmeye başladı. Cihan, Ferman’ı yakalamayı başardı. Şimdi Aslan’la birlikte Ferman’ı konuşturmaları gerekti. Ancak işleri hiç de kolay değil. Sürpriz bir isim Ferman’ı konuşturma yolculuğunda anahtar rol oynadı. Bedri ve Yağmur'un görkemli düğünle marinada dünya evine girdiği sırada Ferman, yarım kalan işini tamamlamak üzere harekete geçti ve Cihan Soykan öldü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber