Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2390 Personel Alımı Başvuru Ekranı: Aile Bakanlığı İş Başvurusu

İş arayanları harekete geçiren Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilanı geldi. Kadrosundaki açığı tamamlamak üzere 2390 kişi alacağını duyuran bakanlığın şartları yayınlandı. Peki, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır? işte yanıtı..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı

2024 yılında personel alımlarına devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesini güçlendirmek üzere düğmeye bastı. Merkez ve taşra için 2390 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular resmen başladı. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş başvurusu nereden yapılır? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuru ekranı..

AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 2390 PERSONEL ALIMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak 2390 kişilik alım yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların 15 Ekim Salı ile 30 Ekim 2024 Çarşamba günleri arasında başvurularını iletmesi gerekiyor.

AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapılıyor. Başvuru yapacak adayların TC kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak adımları takip etmesi gerekiyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel İlan
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber