AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8000 PERSONEL ALIMI SONUÇ EKRANI: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ilanına başvurusunu yapan çok sayıda adayın gündemi sonuç ekranı oldu. Farklı branşlarda 8000 personel alımı yapacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sonuç beklenmeye başladı. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları / Milyonlarca adayın gündeminde ilk sırada yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sonuçları beklenmeye başladı. Süreç içerisinde başvurularını tamamlayan adaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sonuç sayfasına odaklandı. 8 bin personel alımı yapacak olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman açıklanacak sorgulandı. İşte yanıtı..

AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak henüz belli olmadı. Kadrosundaki açıkları kapatmak üzere harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek personeli, aşçı, temizlik personeli, şoför, yaşlı ve çocuk bakıcısı, engelli bakıcısı, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, sağlık personeli, çocuk gelişimcisi, psikolog ve sosyal çalışmacı gibi kadrolar için ilan verdi. 8 bin personel alımı başvuruları 21 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sonuçları nisan ayı başında duyurulması bekleniyor.

AİLE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SONUÇ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan 8000 kişilik personel alımı kılavuzunda değerlendirme aşamaları açıklandı. Sözleşmeli personel başvurusu yapan adayların KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması yapılacak. KPSS puanları eşit olan adayların olması halinde doğum tarihi önce olan aday, bunda da eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacak. Duyurular www.aile.gov.tr adreslerinden yayınlanacak. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber