AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Ne Zaman? AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Ankara Saat Kaçta? 18 Ocak AK Parti Aday Tanıtım ATO Kongre Merkezi

Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam eden hükümet kanadı AK Parti'de gözler 18 Ocak Perşembe gününe çevrildi. Bugün ikinci aday tanıtım toplantısını yapacak olan AK Parti hazırlıkları başladı. Peki, AK Parti aday tanıtım toplantısı saat kaçta? AK Parti aday tanıtım ne zaman? ATO Kongre Merkezi nerede? İşte yanıtı..

AK Parti aday tanıtım toplantısı günü geldi çattı. 31 Mart 2021 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesi hareketlilik başladı. Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti belediye başkan adayları tek tek açıklanmaya başladı. Hükümet kanadı AK Parti büyükşehir ve belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Yerel seçimlerde il ve ilçeler için yarışacak adaylar duyurulmaya başladı. Bu noktada adaylarını sırayla açıklamayı tercih eden AK Parti için beklenen gün geldi. AK Parti aday tanıtım ne zaman merak eden vatandaşlara 18 Ocak Perşembe yanıtı gecikmedi. Peki, AK Parti aday tanıtım toplantısı ne zaman? AK Parti adayları kim? AK Parti aday tanıtım toplantısı Ankara saat kaçta? İşte ATO Kongre Merkezi AK Parti aday toplantısı..

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti aday tanıtım toplantısı Ankara mesaisi başladı. 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'da başlayacak olan AK Parti aday tanıtım toplantısı ATO Kongre Merkezinde yapılacak. Halihazırda duyurulan büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ardından yeni isimleri açıklayacak olan hükümet kanadında hazırlıklar başladı. Cumhur İttifakı desteği alan AK Parti Ankara ve İzmir adaylarının da yer alacağı toplantı beklenmeye başladı. Ocak ayının sonunda AK Parti tüm adaylar kamuoyuna tanıtılacak. AK Parti yerel seçim beyannamesi ise ilerleyen günlerde düzenlenecek ayrı bir programla açıklanacak.

AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI 2024

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok

AK Parti Kayseri Memduh Büyükkılıç

AK Parti Aydın Mustafa Savaş

AK Parti Balıkesir Yücel Yılmaz

AK Parti Bursa Alinur Aktaş

AK Parti Kocaeli Tahir Büyükakın

AK Parti İzmir Hamza Dağ

AK Parti Antalya Hakan Tütüncü

AK Parti Diyarbakır Halis Bilden

AK Parti Konya Uğur İbrahim Altay

AK Parti Eskişehir Nebi Hatipoğlu

AK Parti Gaziantep Fatma Şahin

AK Parti Sakarya Yusuf Alemdar

AK Parti Ordu Mehmet Hilmi Güler

AK Parti Malatya Sami Er

AK Parti Samsun Halit Doğan

AK Parti Kahramanmaraş Fırat Görgel

AK Parti Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül

AK Parti Muğla Aydın Ayaydın

AK Parti Trabzon Ahmet Metin Genç

AK Parti Adana Fatih Mehmet Kocaispir

AK Parti Hatay Mehmet Öntürk

AK Parti Artvin Mehmet Kocatepe

AK Parti Çankırı Hüseyin Filiz

AK Parti Çanakkale Jülide İskenderoğlu

AK Parti Kütahya Kamil Saraçoğlu

AK Parti Denizli Osman Zolan

AK Parti Erzurum Mehmet Sekmen

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber