AK Parti Ataşehir Belediye başkan adayı kim? Mustafa Naim Yağcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu?

Mustafa Naim Yağcı'nın hayatı ve siyasi kariyeri, gündemin önemli konularından biri haline geldi. 2004 yılında aktif siyasete adım atan Yağcı, özellikle AK Parti'nin Kadıköy İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği göreviyle siyasi arenada yer buldu. Bu sürecin ardından 2013-2018 yılları arasında ise AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevini üstlendi.

Mustafa Naim Yağcı, Kadıköy İmam Hatip Lisesi mezunları arasında da aktif olarak yer alarak Kadıköy İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği (KİHL Mezder) başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Aynı zamanda KAİM Vakfı'nın kurucu mütevelli ve yönetim kurulu üyeliği, RİDEVA Vakfı'nın kurucu mütevelli ve denetim kurulu başkanlığı ile Ataşehir Mimar Sinan Camii Dernek Başkanlığı gibi önemli vazifeleri devam etmektedir.

Mustafa Naim Yağcı, hala aktif bir şekilde KAİM Vakfı ve RİDEVA Vakfı gibi vakıflarda üst düzey görevlerde bulunmaktadır. Aynı zamanda Ataşehir Mimar Sinan Camii Dernek Başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Kadıköy İmam Hatip Lisesi mezunu olan Mustafa Naim Yağcı'nın, siyasi kariyeri ve sivil toplum faaliyetleriyle dikkat çeken bir isim olduğu belirtilmektedir. Mustafa Naim Yağcı'nın nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu konusunda ise detaylı bilgiler paylaşılmamıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber