AK Parti Kırşehir belediye başkanı adayı kim? Osman Arslan kimdir, nereli, kaç yaşında?

31 Mart yerel seçimleri için heyecan dorukta! AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün gerçekleştirdiği törende netlik kazandı. Saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda AK Parti Kırşehir adayı olarak Dr. Osman Arslan açıklandı.

Aday Tanıtım Toplantısıyla Netlik Kazandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti, yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantıda 48 ilin adayı açıklanırken, Kırşehir için AK Parti'nin tercihi Dr. Osman Arslan oldu.

Dr. Osman Arslan Kimdir?

Kırşehirli bir isim olan Dr. Osman Arslan, uzun yıllar boyunca doktorluk mesleğini Kırşehir'de icra etmiş bir isimdir. Aynı zamanda AK Parti'nin önceki dönem milletvekili adaylarından biridir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 seçimlerinde Kırşehir'den 2. sıradan milletvekili adayı olarak belirlenmiş ve AK Parti çatısı altında aktif görevler üstlenmiştir.

Özellikle sağlık alanındaki hizmetleriyle tanınan Dr. Osman Arslan, Kırşehir halkı tarafından güven duyulan bir isim olarak bilinmektedir. Mesleki kariyerinde ve siyasi hayatta Kırşehir'e katkı sağlayan Arslan, 31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanlığı için halkın karşısına çıkacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber