AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı kim? Gökhan Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli?

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Türkiye Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. İstanbul'un ilçelerinde AKP'nin başkan adayları belirlendi. Şişli ilçesi için AKP'nin Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel oldu. Peki, Gökhan Yüksel kimdir?

Gökhan Yüksel, İstanbul doğumlu ve aslen Kastamonulu bir siyasetçidir. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi (İSİS) İngilizce Hazırlık Bölümü, Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü ve Maltepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen Yüksel, evli ve iki çocuk babasıdır. Aynı zamanda, 3 kuşak siyasi geçmişi olan bir ailenin 3. kuşak siyasetçisidir. Demokrat Parti'nin 11. Dönem Yassı Ada'da kalmış İstanbul Milletvekili Mahmut Yüksel'in torunudur.

Spor hayatında da aktif olan Gökhan Yüksel, Kuştepe Spor Kulübü'nde tüm yaş grupları takım kaptanlığı yapmış, Ümit Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu'nda yer almış ve Anadoluhisarı Spor Kulübü TFF 2.Ligi, Çıksalın Spor Kulübü ve İGDAŞ Spor Kulüplerinde futbol geçmişine sahiptir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber