Aldatmak 40 Bölüm İzle! Aldatmak Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Perşembe akşamları ekrana gelen Aldatmak dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum oğluna kavuşmak için her şeyi göze aldı. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide harekete geçti. İşte merakla beklenen Aldatmak dizisi 40. bölüm..

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Meltem Baytok gibi usta isimlerin kadrosunda olduğu Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayım başladı. Her perşembe saat 20.00'da yeni bölümüyle ekrana gelen Aldatmak dizisinde yer gök inledi. Mualla'nın oyunlarına dayanamayan Oylum oğluna kavuşmak için her şeyi göze aldı. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın her hareketini ne planladı. Tüm bunların yaşandığı Aldatmak dizisinin 40. bölümü haberimizde. İşte Aldatmak 40. bölüm canlı yayın ekranı.

ALDATMAK 40. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ALDATMAK 40. BÖLÜM ÖZETİ

Mualla'nın oyunlarına daha fazla dayanamayan Oylum, oğluna kavuşmak için her şeyi göze alacak hale gelir. Torununu kurtarmak için her yolu deneyen Güzide, Mualla'nın her hareketini ne kadar titiz şekilde planladığıyla bir kez daha yüzleşir. Zeliş'in sakladığı karanlık sırlardan biri açığa çıkınca Güzide için Ozan cephesinde de sorunlar patlak vermeye başlar. Ancak Zeliş'in hiç de hafife alınmaması gerektiği bütün ailenin önünde gözler önüne serilecektir. Tarık, Güzide'ye karşı ortaya yeni çıkan ittifakı dağıtmak için şaşırtıcı bir hamle yaparken, Sezai sevdiği kadının her koşulda yanında olduğunu bir kez daha kanıtlar. Fakat Sezai'nin araştırdığı bir gizem, herkes için büyük bir şaşkınlığı da beraberinde getirecektir.

ALDATMAK 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Boşanma davası sebebiyle hayatında büyük bir değişimin başlangıcında olan Güzide, aldığı haberle sarsılır. Her koşulda yanında olan Sezai ise, Güzide ve ailesine yardım etmek için her şeyi göze alır. Sürpriz bir ismin daha gözünü karartması ise, ailedeki herkesi büyük bir korkunun eşiğine sürüklemek üzeredir. Bebeği için Diclelilerle büyük savaşlar vermek zorunda kalan Oylum'un hayatında yeni bir sayfa açılmak üzeredir. Oylum ile tanıştığından beri hayatı eskisi gibi olmayan Kahraman; ailesi ile Oylum arasındaki savaşta nerede duracağını bilemez. Zeliş, Ozan'dan sakladığı kirli sırrın üstünü örtmek için daha da ileri gitmek zorunda kalırken, Ozan'ın da kendi sırları vardır. Yanlış zamanda yanlış yerde olması ise bu sırrın gizliliğini tehlikeye sokacaktır.

ALDATMAK DİZİSİ OYUNCULARI

Vahide Perçin

Ercan Kesal

Mustafa Uğurlu

Cem Bender

Yusuf Çim

Caner Şahin

Feyza Sevil Güngör

Asena Girişken

Cem Sürgit

Meltem Baytok

Hatice Deniz

Burcu Söyler

Alize Gördüm

İlayda Çevik

ALDATMAK DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ