Aldatmak 42 Bölüm Full İzle! ATV Aldatmak Son Bölüm İzle

Milli yas günlerinde yayınlanmayan Aldatmak dizisi yeni bölümü geldi. 26 Ekim Perşembe akşamı 42. bölümüyle ekran karşısına çıkacak Aldatmak dizisinde neler olacak merak edildi. Sezai, İpek ile Güzide'yi nihayet tanıştırdı. İpek, daha ilk karşılaşmada Güzide'yi büyük bir ikilem içinde bıraktı. İşte Aldatmak 42 bölüm izle ekranı..

Aldatmak dizisinin fanları yeni bölümü mercek altına aldı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Meltem Baytok gibi usta isimlerin bulunduğu Aldatmak dizisinin geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmadı. Milli yas günlerine denk gelen Aldatmak 42. bölümün bu akşamın yayınlanacağı açıklandı. 26 Ekim Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak Aldatmak dizisi 42. bölümde neler olacak merak edildi. Oylum umutsuzluğa düşmeyip oğlu ile kurmaya çalıştığı yuvaya zarar gelmemesi için daha önce gitmediği kadar ileri gitti. Hem Tolga hem de Kahraman için görmeyi reddettikleri gerçekleri kabullenme vakti geldi. Perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından Aldatmak 42. bölümü kaçırmayın. İşte Aldatmak 42. bölüm full izle ekranı..

ATV ALDATMAK DİZİSİ 42. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ALDATMAK 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

26 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak Aldatmak 42. bölümde Tolga ve Kahraman ile ilgili çıkan haberlerin sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalan kişi Oylum oluyor. Ancak bu sefer Oylum umutsuzluğa düşmeyecek, oğlu ile kurmaya çalıştığı yuvaya zarar gelmemesi için daha önce gitmediği kadar ileri gidiyor. Bununla birlikte çıkan haberler sonrası hem Tolga hem de Kahraman için görmeyi reddettikleri gerçekleri kabullenme vakti geliyor. Tolga hiç beklemediği bir anda kendini pişmanlık ve vicdan azabı içinde buluyor. Bir anlık bir dikkatsizlik ise Kahraman'ın Oylum'a karşı içinde biriktirdiklerinin açığa çıkmasına sebep oluyor. Oylum'un bebeği için verdiği savaşa elinden geldiğince destek olmaya çalışan Güzide için ailesini bir arada tutmak git gide zorlaşıyor. Bu süreçte en büyük dayanağı olan Sezai, İpek ile Güzide'yi nihayet tanıştırıyor. İpek, daha ilk karşılaşmada Güzide'yi büyük bir ikilem içinde bırakıyor. Bakalım daha neler olacak..

ALDATMAK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekrana gelen son bölümde evladı olması muhtemel bir isme ulaşan Güzide'yi büyük bir şok bekledi. Hem Tarık hem de Sezai ona yardım eli uzatmaya çalıştı. Mualla'nın baskı ve zorlamaları her geçen gün daha da artarken Oylum için bir tutsaklığa dönüşen ev hayatının katlanılabilir tek kısmı Kahraman oldu. Oylum'a olan aşkı yüzünden gözü artık hiçbir şey görmeyen Tolga ise sonuçlarını hiç düşünmeden bir hamle yaptı. Bu hamle Tolga'nın yalnızca babasını değil, Mualla'yı da karşısına almasına sebep oldu. Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtaran birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlayan, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadın. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sandı ama işler öyle olmadı.

ALDATMAK OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin

Ercan Kesal

Mustafa Uğurlu

Cem Bender

Yusuf Çim

Caner Şahin

Feyza Sevil Güngör

Asena Girişken

Cem Sürgit

Meltem Baytok

Hatice Deniz

Burcu Söyler

Alize Gördüm

İlayda Çevik

ALDATMAK DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ