Aldatmak 55 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! ATV Aldatmak Son Bölüm İzle 55 Bölüm Tek Parça! Aldatmak 55. Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Kızı ile aşkı Güzide arasında sıkışıp kalan Sezai yol ayrımına geldi. 25 Ocak Perşembe günü yayınlanan Aldatmak 55 bölüm izle ekranı geldi. Perşembe dizilerinden olan Aldatmak yeni bölümde "Bende bomba gibi bir bilgi var!" sesleri yükseldi. İşte Aldatmak 55 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00 olduğunda yayına giren Aldatmak dizisi yeni bölüm geldi. 25 Ocak Perşembe günü yayındaki yerini alan Aldatmak dizisinde neler olacak merak eden izleyiciler harekete geçti. Aldatmak yeni bölüm fragmanı takip eden seyircilerin beklediği yeni bölüm alarmı verildi. Bu perşembe ATV ekranındaki yerine yerleşen Aldatmak 55 bölüm izle ekranında yaşanacaklar merak konusu oldu. İzleyicileri şoke eden Aldatmak fragman "O zaman Güzide'nin gözünden babanı düşürürüz..." sözü yankılandı. Aldatmak 55. bölümde Sezai artık kızının Güzide'ye olan düşmanlığından emin olunca çareyi kaçmakta buldu. İpek, Oltan'la yakınlaşma çabalarında büyük bir adım atınca tüm dengeler değişti. İşte Aldatmak 55 bölüm izle linki..

ALDATMAK 55 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA İÇİN TIKLAYIN

ALDATMAK 55 BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA

25 Ocak Perşembe akşamı yeni bölümü yayınlanan Aldatmak dizisinin fragmanı ardından yeni bölüm başladı. Her hafta perşembe günleri yayınlanan Aldatmak 55. bölüm izle ekranına, "Bende bomba gibi bir bilgi var!" sözü damga vurdu. Sezai artık kızının Güzide'ye olan düşmanlığından emin oldu. İpek'le yaşadığı sarsıcı yüzleşme acı bir haber almasıyla yarım kaldı. Tolga ve Selin kendilerine bir yuva kurmaya çalışırken Oltan'dan bekledikleri karşılığı göremeyince olanlar oldu. İkilinin yeni kavuştuğu mutluluk uzun sürmedi. Bu sırada İpek, Oltan'la yakınlaşma çabalarında büyük bir adım attı. Aldatmak 55 bölüm izle ekranında Ümit ve Yeşim işlerinde bir adım daha ileri gitti ancak ikili beklenmedik bir trajediyle karşı karşıya kaldı. Oylum ve Kahraman yeni hayatlarına hazırlanırken Güzide kızının her daim yanında durdu. Ancak mutlulukları beklenmedik bir anda kesintiye uğradı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Aldatmak yeni bölümde.

ALDATMAK OYUNCULARI

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özelcan Kesal, Berkay Ateş, Alize Gördüm, İlayda Çevik, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber