Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? Alina Boz ve Umut Evirgen ne zaman evleniyor?

Ünlü oyuncu Alina Boz ve işletmeci Umut Evirgen, 5 aydır süren aşklarını evlilikle taçlandırma kararı aldı. Peki, Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu ve ne zaman evlenecekler? İşte detaylar:

Alina Boz ile Umut Evirgen çifti, 2 Aralık'ta dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 90 kişilik özel bir organizasyonla gerçekleşecek düğünleri için ünlü şef Somer Sivrioğlu özel bir yemek listesi hazırlayacak. Nikah sonrası Umut Evirgen'in mekanında düzenlenecek after parti ile çift, mutluluklarını dostlarıyla paylaşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çift Paris tatilinden döndükten sonra bir organizasyon şirketiyle anlaşıp davetli listesini belirledi. Düğünleri için sade bir davetiye tercih eden çiftin, henüz nikah şahitlerini seçmediği belirtildi.

Umut Evirgen'in babası Kemal Evirgen ve annesi Ahu Evirgen'in, müstakbel gelinleri Alina Boz'u çok sevdiği ve evlenmelerini sabırsızlıkla beklediği ifade ediliyor. Ünlü oyuncu Alina Boz'un evlilik sonrası setlere dönecek olup olmadığı ise merak konusu oldu. Boz'un, eğitimini tamamlamaya çalıştığı üniversiteyi bitirdikten sonra hoşuna gidecek bir projeyle dönme niyetinde olduğu ve Umut Evirgen'in bu konuda destek olduğu öğrenildi.

Alina Boz ve Umut Evirgen çifti, nikah tarihine sayılı günler kala düğün hazırlıklarını sürdürüyor, sevenleri ise çiftin mutluluğunu heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber