ALMANYA-MACARİSTAN MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU Almanya-Macaristan Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Şifresiz Mi?

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 heyecanı bu akşam başlıyor. Açılış maçında ev sahibi ve turnuvanın favorilerinden Almanya, Macaristan ile karşı karşıya geliyor. Peki Almanya – Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati ve merak edilenler.

Turnuvanın açılış mücadelesinde İskoçya'yı farklı mağlup eden Almanya, dikkatleri üzerine çeken bir başlangıç yapmıştı. Macaristan ise ilk maçta İsviçre karşısında çok kötü bir ilk yarı oynamıştı. Rakip kaleye gitmekte zorlanan Macaristan, devreyi 2-0 geride tamamlamıştı. İkinci devrede ise belli bölümlerde baskı kuran Macaristan golü bulsa da son dakikalarda savunmada boşluklar vererek 3. golü kalelerinde görmüşlerdi ve mücadeleden 3-1'lik yenilgiyle ayrılmışlardı. Turnuvaya ev sahipliği yapan Almanya'nın, ilk maçta İskoçya karşısında olduğu gibi yine yoğun bir baskıyla mücadeleye başlayacağını düşünüyorum

Almanya, İskoçya karşısında şahane bir başlangıç yaptı. Milli takımdan ziyade uzun süredir bir arada oynama alışkanlığı bulunan kulüp takımı görüntüsü verdiler ve bu da rakipler için korkutucu. Macaristan ise İsviçre karşısında dağıldı; bu mücadelede daha fazla risk almak durumundalar. Oyunu sıkıştırmak isteseler de zaman zaman cesur hamleler yapmalarını bekliyorum. Almanya'nın en ufak bir alan bulduğunda neler yapabildiğini zaten gördük.

SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

EURO 2024 heyecanı Almanya Macaristan karşılaşmasıyla devam ediyor. Almanya Macaristan maçı 19.06 Çarşamba günü saat 19:00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

ALMANYA

Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt; Andrich, Kroos; Musiala, Gündoğan, Wirtz; Havertz

MACARİSTAN

Gulacsi, Lang, Orban, Szalai, Bolla, Adam Nagy, Schafer, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Varga

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber