AÖF VİZE SONUÇ TARİHİ 2024: AÖF Vize Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) bahar dönemi ara sınavları ardından gözler sonuçlara çevrildi. Sınava giren adaylar AÖF soru ve cevapları inceledi. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları merak eden öğrenciler son duruma odaklandı. 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınavları ardından sonuçların açıklanacağı tarih beklenmeye başladı. AÖF sınav takviminde yer alan 2023-2024 yıllı bahar dönemi ara sınav sonuçları sorgulama ekranı araştırıldı. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sonuç 2024..

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak henüz belli olmadı. Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavları 23-24 Mart tarihleri arasında yapıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı AÖF vize sınav soru ve cevapları yayınlandı. Sınava giren adaylar soru ve cevapları inceledi. ekampus.anadolu.edu.tr adresinden erişime açılan AÖF vize soru ve cevapları itiraz süresi 26 Mart Salı günü sona erdi. AÖF sonuçlarının sınavdan sonra 15 gün içinde yani Nisan ayı ilk haftasında duyurulacağı düşünülüyor.

AÖF FİNAL 2024 NE ZAMAN?

AÖF final 2024 ne zaman bahar dönemi final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Açıköğretim yaz okulu sınavı ise 17 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber