AÖF Vizeye Girmedim Finalden Kaç Almalıyım? AÖF Sınava Girmezsek Ne Olur? AÖF Vizeye Girmeyen Finale Girebilir Mi?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi ara sınavlarına girecek olan öğrenciler vize final araştırması yaptı. Tüm gözler AÖF bahar dönemi sınavlarına çevrildi. Peki, AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım? AÖF vizeye girmeyen finale girebilir mi? İşte yanıtı..

23 Mart Cumartesi gününün gelişiyle Anadolu Üniversitesi (AÖF) bahar dönemi sınav takvimi uygulanmaya başladı. Aylar önce yayınlanan AÖF sınav takviminde yer alan AÖF bahar dönemi ara sınavları başladı. 23-24 Mart tarihlerinde yapılacak olan AÖF sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek merak eden öğrenciler bir yandan da vize final sorgusu yaptı. Peki, AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım? AÖF vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF sınava girmezsek ne olur? İşte merak edilen soruların yanıtları..

AÖF VİZEYE GİRMEDİM FİNALDEN KAÇ ALMALIYIM?

AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım Açıköğretim Fakültesi’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre vize sınavına katılım gösteremeyen adaylar final sınavına girebiliyor. Finallere girmediğiniz taktirde de o dönemde aldığınız tüm derslerden kalmış sayılıyorsunuz. Finalden tam not alan öğrenciler vizeye girmedikleri halde dersten geçebiliyor. Bütünleme Sınav Kaydı yapıp sınava girmediğiniz durumda bütünleme not girişi GR(Girmedi) olarak işaretleniyor. Bu durumda final notunuz geçerli oluyor. AÖF puanı ara sınav notu: 60 (60x0.30) = 18 Final Notu: 80 (80x0.70) = 56 Toplam: 74 olarak hesaplanıyor.

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR KAÇTA BİTİYOR?

AÖF bahar dönemi sınavları iki günde tamamlanacak. 23-24 Mart günlerinde sınava girecek olan öğrenciler AÖF sınavlarına 4 oturum halinde girecek. AÖF bahar dönemi ara sınavı 23 Mart Cumartesi saat 09.30, 23 Mart 2024 Cumartesi saat 14.00 ve 24 Mart 2024 Pazar saat 15.00'te olmak üzere 3 oturumda tamamlanacak. AÖF sınavında öğrencilere her ders için 20 soru sorulacak. Sınav süresi her ders için 30’ar dakika olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber