AÖL SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024: MEB Açık Lise Sınav Cevap Anahtarı TIKLA! aol.meb.gov.tr AÖL Soru Kitapçığı

Eğitimlerine dışarıdan devam eden açık lise öğrencileri için soru ve cevap anahtarı araştırılmaya başladı. Açık Öğretim Lisesi 3. dönem AÖL sınav soruları ve cevapları sorgulandı. 100 puan üzerinden ham puanını merak eden öğrenciler cevap anahtarını bekledi. İşte AÖL sınav soruları ve cevap anahtarı 2024..

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖL sınav soruları ve cevap anahtarı 2024 araştırıldı. Açık Öğretim Lisesi 3. dönem AÖL sınav soruları ve cevapları bekleyen öğrenciler sınavdan alacağı puanı tahmini olarak hesaplamaya başladı. Öğrenciler arama motorlarında AÖL soruları ve cevapları yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak sorusuna yanıt aradı. t.c. kimlik no ile açık lise öğrenci girişi yapan öğrenciler için sonuçlar beklendi. İşte açık lise 3. dönem soruları ve cevapları..

AÖL SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024

AÖL 3. dönem sınavları 20-21 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Lise eğitimini açıktan sürdüren öğrencilerin katılım sağladığı AÖL 3. dönem sınavları 3 oturumda tamamlandı. Sınava katılan öğrenciler AÖL soruları ve cevap anahtarına odaklandı ancak henüz açıklama gelmedi. Açık Lise 3. dönem sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tarih verildiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

AÇIK LİSE SINAV SORULARI VE CEVAPLARI NASIL SORGULANIR?

AÖL cevap anahtarı aol.meb.gov.tr ekranından görüntülenebilecek. AÖL sınav sonuçları Ağustos ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor. Sınavlarda öğrencinin sınava katılacağı her dersten çoktan seçmeli 4 seçenekli 20 soru soruluyor ve her doğru cevabın puan değeri 5 puan olarak değerlendiriliyor. Yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemiyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber