ARKA SOKAKLAR 19. SEZON FRAGMANI İZLE: Kanal D Arka Sokaklar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D fenomeni Arka Sokaklar 19. sezon fragmanı yayınlandı. Yıllara meydan okuyan efsane dizi Arka Sokaklar yeni sezonda Rıza baba ve ekibi yerlerini aldı. İstanbul sokaklarında macera kaldığı yerden devam edecek. İşte Arka Sokaklar 19. sezon fragmanı..

Arka Sokaklar 19. sezon fragmanı yayına girdi. Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümleri için geri sayım başladı. Başladığı günden bu yana fenomen haline gelen efsane dizi Arka Sokaklar yeni sonu yine Kanal D ekranında yayınlanacak. Haziran ayında sezon finali yapan Arka Sokaklar yeni sezon bomba gibi başlayacak. Peki, Arka Sokaklar dizisi ne zaman başlayacak? İşte Arka Sokaklar 19. sezon fragmanı..

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar gibi ünlü isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisi yeni sezon eylül ayı içerisinde başlayacak. Her hafta cuma günleri izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi son bölüm yarasını herkesten saklayan Hüsnü bir şeyler döndüğünü anladı ve ailesi gibi gördüğü ekipten yardım istedi. Deniz kenarında baygın halde bulunan Hüsnü için yeni dönem merak edildi.

İŞTE ARKA SOKAKLAR 19. SEZON FRAGMANI

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber