ARKA SOKAKLAR MESUT BOMBASI PATLADI: Arka Sokaklar Mesut Geri Dönecek Mi, Ne Zaman Dönecek? Arka Sokaklar Mesut Neden Ayrıldı?

18 yıldır ekran fenomeni olmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde bomba patladı. 26 Nisan Cuma günü ekrana gelecek Arka Sokaklar 672. bölüm Mesut komiser ortaya çıktı. Yeniden kadroya dahil olan Arka Sokaklar Mesut ne zaman gelecek merak edildi. İşte Arka Sokaklar Mesut'u Şevket Çoruh akıbeti..

Kanal D en uzun soluklu dizi Arka Sokaklar yeni bölüm öncesi hareketlilik başladı. 26 Nisan Cuma günü izleyici karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar 672. bölüm fragmanı görenler şoke oldu. Dizinin ilk bölümünden beri uzun süre kadroda yer alan Şevket Çoruh geri dönüş görüntüleri geldi. Now TV'de yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisinin final kararı almasıyla Şevket Çoruh için Arka Sokaklar sayfası tekrar açıldı. Peki, Arka Sokaklar Mesut geri mi dönüyor? Arka Sokaklar Mesut neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

ARKA SOKAKLAR MESUT GERİ DÖNECEK Mİ?

Arka Sokaklar Mesut geri dönecek mi merak edenler için yeni bölüm tanıtımı geldi. Arka Sokaklar 632. bölüm diziye veda eden Arka Sokaklar Mesut için yeni sayfa açıldı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizinin 672. bölümüyle kadroya geri dönüş yapacak olan Şevket Çoruh hayranlarını heyecanlandırdı. 26 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek Arka Sokaklar 672. bölümde Arif Müdür ile Rıza Baba herkesten gizli görüştü. "MİT'ten ulaştılar 1 saat önce İpsala Sınır Girişi Gümrük Kapısı'na takılan bir görüntü var. Bak bakalım kimmiş" diyen Arif, görüntüdeki kişinin Mesut olup olmadığını sordu. Daha sonra Mesut'un yüzü göründü.

ARKA SOKAKLAR MESUT NEDEN AYRILDI?

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un hayat verdiği Arka Sokaklar Mesut senaryo gereği diziye veda etti. Dizide oğlu Tunç'un içindeki aracın patladığını gören Mesut üzüntüden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan Mesut ilk ameliyattan çıktı ama uyutularak tedavisine devam edildi. Doktor her şeye hazır olmalarını söyledi. Başta Selin ve ekip büyük üzüntü yaşamaya başladı. Mesut uzun sürecek tedavi için yurtdışına götürüldü ve Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber