ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN? Kanal D Arka Sokaklar Bitti Mi? Arka Sokaklar Ne Zaman Başladı?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar sezon finali tarihi merak konusu oldu. 16 sezondur ekrana gelen Arka Sokaklar yeni bölüm Hüsnü için yolun sonu geldi. Her bölümü olaylarla geçen Arka Sokaklar dizisinde gözler son bölüme çevrildi. Peki, Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? İşte yanıtı..

İzleyicilerin severek takip ettiği Arka Sokaklar dizisinde sezonu kapatan bölüm geldi çattı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde sezon finali hareketliliği başladı. 28 Haziran Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüm öncesi milyonlarca izleyici için Arka Sokaklar sezon finali araştırması yapıldı. Peki, Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? Arka Sokaklar bitti mi? Arka Sokaklar ne zaman başladı? İşte merak edilenler..

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Kanal D'nin en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar 28 Haziran Cuma günü sezon finali yapacak. Rıza baba ve ekibinin yer aldığı Arka Sokaklar 680. bölüm sezon finali yapılacak. 19. sezona eylül ayında başlayacak olan Arka Sokaklar dizisinde son bölüm yarasını herkesten saklayan Hüsnü aldığı kararla tüm ekibi şoke etti. Bir şeyler döndüğünü anlayan ailesi ekipten yardım istedi ancak Hüsnü kabul etmedi. Eylül ayının gelişiyle Arka Sokaklar 19. sezona adım atacak.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLADI?

31 Temmuz 2006 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan özel ekip ile ailelerinin yaşamları anlatılıyor. Rıza baba ve ekibi kendilerine verilen görevleri sırasında yaşadıkları değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle ekrana geliyor. Arka Sokaklar dizisinde zaman zaman gülümseten zaman zaman da iç burkan hikayeler işleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber