AŞK-I MEMNU YAYIN TARİHİ 2024: Aşkı Memnu Kanal D Ne Zaman Başlayacak? Aşkı Memnu Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Kanal D'nin yıllara damga vuran dizisi Aşk-ı Memnu tekrar yayınları için geri sayım başladı. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Aşk-ı Memnu yayın tarihi merak edildi. Aşk-ı Memnu tekrar bölümlerini bekleyen izleyiciler için gün bilgisi verildi. Peki, Aşkı Memnu Kanal D ne zaman başlayacak? Aşkı Memnu hangi kanalda saat kaçta? İşte yanıtı..

Türk televizyon tarihinin en çok ses getiren yapımlarından Aşk-ı Memnu yayın tarihi araştırılmaya başladı. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi bir kez daha yaz aylarını şenlendirmek üzere geliyor. 4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayınlanan romantik ve drama türündeki Aşk-ı Memnu ne zaman başlıyor 2024 belli oldu. Peki, Aşkı Memnu hangi kanalda saat kaçta? Aşkı Memnu Kanal D ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

AŞKI MEMNU KANAL D NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SAAT KAÇTA?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı Aşk-ı Memnu tekrar bölümlerinin yayınlanacağı tarih belli oldu. Tüm zamanların en tutkulu dizisi Aşk-ı Memnu 6 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranında yayına girecek. Behlül ile Bihter'in herkese ve her şeye rağmen yaşadığı büyük aşk bir kez daha izleyici karşısına çıkacak.

AŞK-I MEMNU DİZİSİ KONUSU

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde İstanbul'un sayılı zenginlerinden olan Adnan Bey'in, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra Nihal ve Bülent isimli çocukları annesiz kaldı. Hem kendisi hem de çocukları için ikinci evlilik kararı alan Adnan bey Bihter'i beğendi. Kendisinden çok genç olan Bihter ile Adnan'ın evlenmesi başta kayınvalide Firdevs hanım tarafından kıskançlık konusu olsa da devamında Adnan'ın serveti ve imkanları Firdevs'i de ele geçirdi. Adnan'ı manevi yeğeni Behlül'le aldatan Bihter için ölüm çanları çalmaya başladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber