Aşka Düşman Bahriye Kim? Nazan Kesal Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Nazan Kesal Eşi Kim? Nazan Kesal Oynadığı Diziler

Cuma günleri yayınlanan Aşka Düşman dizisinde gözler usta oyuncu Nazan Kesal'a çevrildi. 26 Ocak Cuma günü yayına giren Aşka Düşman yeni bölümde Bahriye rolüne bürünen Nazan Kesal sorgulandı. Peki, Aşka Düşman Bahriye kimdir? Nazal Kesal kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Aşka Düşman Bahriye karakterine odaklanan izleyiciler yeni bölüm öncesi sorgulama yaptı. Ünlü oyuncu Nazan Kesal nereli merak eden izleyiciler sorgulamaları hızlandırdı. Perşembe günleri yayınlanan Aşka Düşman dizisi önce gün değişikliği yaptı. Bundan böyle cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Aşka Düşman dizisi ardından final kararı aldı. 26 Ocak Cuma günü yayına giren Aşka Düşman yeni bölümde usta oyuncu Nazan Kesal hayatı merak konusu oldu. Peki, Aşka Düşman Bahriye kim? Nazan Kesal kaç yaşında, Nazan Kesal kimdir? Nazan Kesal hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

AŞKA DÜŞMAN BAHRİYE KİM?

TV8 ekranında yayınlanan Aşka Düşman dizisinde genç kızların sevgilisi Cem Yiğit Üzümoğlu sahneleri çok beğenildi. Adı Efsane dizisinde Hakan rolüyle hafızalara kazınan Cem Yiğit Üzümoğlu yeni adresi Aşka Düşman yapımı oldu. Büyük merakla takip edilen Aşka Düşman dizisinde doktor Uygar rolüne bürünen Cem Yiğit Üzümoğlu kasabadaki doktoru canlandırıyor. Annesi Bahriye'nin aşkı yasakladığı Mahur ve İnci'nin büyük aşkı olan Uygar tüm dengeleri alt üst etti. Mahur'la evlenecekken bir anda aklı İnci'ye kayan doktor Uygar başına gelenler bitmedi. Bahriye kızlarını korumak için savaş açtı.

NAZAN KESAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

28 Mart 1969 tarihinde Manisa’da doğan Nazan Kesal ilköğretim ve liseyi Manisa'da okudu. Ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi. Ardından İstanbul'a yerleşen Nazan Kesal usta oyuncular arasında yer aldı. TV dizileri, sinema ve reklam filmlerinde rol alan Nazan Kesal. 1996 - 2004 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 2004 başında Bursa Devlet Tiyarosuna atanan Nazan Kesal; Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda görev yaptı. Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde master yapan usta oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Ercan Kesal ile hayatını birleştirdi. Çiftin bir çocuğu var. Nazan Kesal oynadığı diziler şöyle; Aşk ve Ceza, Fazilet Hanım ve Kızları, Halka, Bugünün Saraylısı, Bir Zamanlar Çukurova, Analar ve Anneler, Kayıp Şehir.

NAZAN KESAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber