ASLI HÜNEL GELİN EVİ AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelin Evi Sezon Finali Her Şeyi Bitirdi! Yeni Sezon Başlamadan Bitti! Meğer..

Show TV'nin sevilen programı Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel ayrılık kararı hayranlarını üzdü. Ekranda fırtınalar estiren Gelin Evi programında ayrılık çanları çalmaya başladı. Her hafta 5 gelinin büyük ödül kazanmak için ter döktüğü Gelin Evi programında artık Aslı Hünel yok. Peki, Aslı Hünel Gelin Evi neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Her gün Show TV ekranında yeni bölümü yayınlanan Aslı Hünel İle Gelin Evi programı sezon finali yaptı. Her gün bir gelinin evi ve sunumlarıyla rakiplerini geçmeye çalıştığı Gelin Evi Aslı Hünel ayrılık bombası patladı. Ünlü sunucu Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi programında yeni sezon öncesi ayrılık havadisi izleyenleri şoke etti. Peki, Aslı Hünel Gelin Evi neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ ASLI HÜNEL NEDEN AYRILDI?

Ev hanımlarının gözde programı Aslı Hünel İle Gelin Evi sezon finali yaptı. Sezona bir süre mola veren fenomen yapımda her hafta birinci olan gelin 50 bin TL ödülün sahibi oldu. 5 günlük maratonlar halinde yarışan gelinler büyük ödül için rakiplerini alt etmeye çalıştı. Programla özdeşleşen ünlü sunucu Aslı Hünel'in yeni sezonda programdan ayrılacağı söylendi. Aslı Hünel 3 sezondur başarıyla sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi programından yoğun geçen çekim programının yorgunluğu nedeniyle ayrılacağı konuşuldu.

ASLI HÜNEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

4 Haziran 1977 İstanbul doğumlu Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmeni olan Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi aldı. Bambaşka isimli albümü ardından daha popüler olan Aslı Hünel bir dönem Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sundu. 2021 tarihinden bu yana Show TV'de yayınlanan Gelin Evi adlı sabah kadın kuşağı programını sunan Aslı Hünel 2018 yılında iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlendi.

ASLI HÜNEL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber