Astsubay Üsçavuş Nejdet Çalış kimdir, nerelidir? Adana'ya şehit ateşi düştü!

Irak’ın kuzeyinde teröristlerle yaşanan çatışma sonrasında şehit düşen Astsubay Üsçavuş Nejdet Çalış'ın acı haberi, Adana'daki baba evine ulaştı. Isparta’da görevli olan ve geçici görevle Irak’ın kuzeyine gönderilen Nejdet Çalış, yaşanan çatışma sonucunda şehit düştü. Çalış'ın, sadece 3 ay önce evlendiği ve eşi Pınar Çalış'ın 1 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Toktamış Mahallesi’nde yaşayan şehidin babası İsa Çalış ve annesi Sahra Çalış, askeri yetkililer tarafından şehadet haberiyle bilgilendirildi. Acı haberin gelmesi üzerine anne Sahra Çalış gözyaşlarına boğuldu. Şehit Nejdet Çalış'ın baba evine Türk bayrağı asıldı, aile ve yakınları büyük bir üzüntü içinde bir araya geldi.

Şehit Nejdet Çalış, 3 kardeşinin daha asker olduğu bilgisi de alındı. Astsubay Üsçavuş Nejdet Çalış'ın vatanı için gösterdiği fedakarlık, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’taki terörle mücadelede şehit olan kahramanı Nejdet Çalış'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber