ATA AÖF Bütünleme Sınavı SORU ve CEVAPLARI: ATA AÖF Bütünleme Sınavı Soruları Ne Zaman Açıklanacak? ATA AÖF Bütünleme Geçme Notu

ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları araştırılmaları hızlandı. 17-18 Şubat tarihlerinde yapılan Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav soru ve cevapları merak edildi. Çok sayıda adayın ter döktüğü ATA AÖF bütünleme sınavı detayları geldi. Peki, Atatürk Üniversitesi bütünleme sınavı soruları yayınlandı mı? İşte yanıtı..

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavı zamanı geldi. Güz dönemi bütünleme sınavları için geri sayım sona erdi. Bahar dönemi öncesi alttan ders bırakmak istemeyen öğrencilerin odak noktası bütünleme sınavı oldu. 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ATA AÖF bütünleşeme sınavı soru cevapları merak edildi. Peki, Atatürk Üniversitesi bütünleme sınavı soruları yayınlandı mı? ATA AÖF bütünleme soruları cevapları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SORU CEVAPLARI

ATA AÖF bütünleme sınav tarihleri 17 Şubat Cumartesi ile 18 Şubat Pazar günleri olarak ilan edildi. ATA AÖF bütünleme sınav giriş belgesi alarak belirlenen sınav merkezlerine giden öğrenciler sınavdan geçer not almak için ter döktü. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Atatürk Üniversitesi bütünleme sınavları soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Final sınavlarında istediği puanı alamayan öğrenciler şanslarını Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi bütünleme sınavı denedi. Üç oturumda yapılacak olan ATA AÖF bütünleme sınavı soru ve cevapları geçtiğimiz sene sınavların bitiminden sonraki hafta açıklandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı ATA AÖF bütünleme sınav sonuçlarının da önümüzdeki günlerde açıklanacağı düşünülüyor.

ATA AÖF BÜTÜNLEME GEÇME NOTU

ATA AÖF bütünleme sınavları 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde yapılma kararı alındı. 1. oturum saat 09.30'da, 2. oturum saat 14.00'da ve 3. oturum saat 15.00'da yapıldı. ATA AÖF bütünleme geçme notu kısmen veya tamamen sınıf geçme ya da yıllık sistem uygulanan birimler hariç başarı baraj notu 4,00 üzerinden 2,00 olduğu biliniyor. En son hesaplanan AGNO ile bir önceki AGNO başarı baraj notunun altında olan öğrenci başarısız sayılıyor.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SORU CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber