ATA AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2024: ATA AÖF Final Sınavları Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanır? ATA AÖF Final Sınav Sonucu ÖĞREN

1-2 Haziran 2024 günleri yapılacak olan ATA AÖF bahar dönemi final sınavları sonuçları sorgulanmaya başladı. Çok sayıda öğrencinin katıldığı ATA AÖF final sınavları ne zaman sonuçlanır merak konusu oldu. Beklenen açıklama geldi. Peki, AÖF final sonuçları ne zaman açıklanır? İşte yanıtı..

Binlerce öğrencinin gündeminde yer alan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları için geri sayım başladı. Açıktan ön lisans ve lisans eğitimi alan öğrenciler final sınavlarının sonuçlarını ne zaman öğreneceğini merak etti. 1-2 Haziran günleri tamamlanacak olan ATA AÖF final sınavı her ders için 20 soru olarak uygulanacak. Öğrencilere 30 dakika sınav süresi verilecek. ATA AÖF final sonuçları not ortalamasını belirlenecek. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF final sonuçları ne zaman açıklanır? İşte ATA AÖF final sınav sonuç tarihi..

ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınav sonuçları henüz açıklanmadı. 1-2 Haziran 2024 günleri saat 09.30, 14.00 ve 15.00'da uygulanacak olan ATA AÖF final sınavı ardından sonuçların 2 hafta içerisinde erişime açılacağı düşünülüyor. ATA AÖF final sınav sonuçları açıklaması geldiğinde haberimizde yer alacak.

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Atatürk Üniversitesi tarafından değerlendirme işlemleri yapılan final sınav sonuçları https://obs.atauni.edu.tr ekranından erişime açılacak. ATA AÖF final sınavlarına giren öğrenciler TC kimlik numaraları ile şifreleriyle sisteme giriş yapacak. Sonuçlar açıklandığında sistemde ATA AÖF final sonuçlarınızı görebilirsiniz. AÖF öğrencilerinin herhangi bir dersten başarılı olabilmesi için ders geçme notu alt sınırını geçmesi gerekiyor.

AÖF FİNAL SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber