Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Fox TV Atatürk filmi saat kaçta başlayacak?

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne özel olarak hazırlanan ve merakla beklenen "Atatürk" filmi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda FOX ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatıyor.

Atatürk'ün hayat hikayesinin derinlemesine ele alındığı bu yapım, televizyonlarda bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Film, TV’ye özel yayınının ardından 3 Kasım ve 5 Ocak'ta iki ayrı film olarak sinema seyircisiyle buluşacak. Ancak film severler, 2024 yazında bu iki filmi de FOX ekranlarında izleme şansına sahip olacaklar.

Oyuncu Kadrosu ve Yönetmenlik Hakkında

Filmde Aras Bulut İynemli, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk rolüyle ekranlara gelecek. Songül Öden, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı; Mehmet Günsür ise babası Ali Rıza Efendi'yi canlandıracak. Sarp Akkaya da tarihi karakter Enver Paşa olarak izleyici karşısına çıkacak.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu filmde, Atatürk'ün yetim bir çocuk olarak nasıl büyük bir kahramana dönüştüğü, hangi özelliklerinin onu ulusal bir lider haline getirdiği izleyiciye aktarılacak.

Bu özel yapım, Atatürk'ün hayatını, zorlukları, başarıları ve liderliğini anlatan bir başyapıt olarak tanımlanıyor. Cumhuriyet Bayramı'nın bu özel gecesinde, Atatürk'ün hayatına tanıklık etmek isteyen tüm izleyicileri FOX ekranları başına bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber