Ateş Kuşları Zıpkın Kim? Ateş Kuşları Zıpkın Gerçek Adı Erdem Şanlı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Erdem Şanlı Hangi Dizilerde Oynadı?

Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Erdem Şanlı araştırmaları hızlandı. 26 Ocak Cuma akşamı ekrana gelen Ateş Kuşları yeni bölümde tüm gözler Zıpkın'a çevrildi. ATV'nin sevilen yapımında yakışıklı oyuncu Erdem Şanlı sevenler hayatını araştırdı. Peki, Ateş Kuşları Zıpkın kim? Erdem Şanlı kimdir? İşte yanıtı..

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi isimlerin paylaştığı Ateş Kuşları dizisinde neler yaşanacak merak eden izleyiciler harekete geçti. 26 Ocak Cuma günü ekrana gelen Ateş Kuşları 40. bölüm bekleyen izleyiciler yeni bölüm öncesi Zıpkın karakterine odaklandı. Genç oyuncu Erdem Şanlı sevenler oyuncunun yer aldığı yapımları inceledi. Çatal'ın ölümüyle şoke olan Ateş Kuşları yeni badirelerle peş peşe sınandı. Zıpkın yetimhaneden kaçarken abla gibi bildiği Mercan'nın elini öyle bir tutmuş ki bir daha asla bırakmadı. Önce Mercan'ı aile belledi sonra da Ateş Kuşlarını. Onlar için her şeyi yapan Zıpkın harekete geçti. Peki, Ateş Kuşları Zıpkın kim? Erdem Şanlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Erdem Şanlı hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

ATEŞ KUŞLARI ZIPKIN KİMDİR?

ATV cuma yapımları arasında yer alan Ateş Kuşları yeni bölüm başladı. 26 Ocak Cuma günü yayına giren Ateş Kuşları 40. bölüme Zıpkın damga vurdu. Çatal'ın son nefesini verdiği Ateş Kuşları yeni bölümde Hacer hayatla ölüm arasında mücadeleye girdi. Ateş Kuşları kendilerini bekleyen sürpriz gelişmelerden habersizken ortaya çıkanlar herkesi şoke etti. Geç de olsa Ateş Kuşları'nın yaşadığı zorlukları öğrenen Ali ve Mercan ipleri eline aldı. Çatal'ın şüpheli durumu Barbaros'u düşündürürken gözler Sultan'a döndü. Sultan korkuyla saklanmaya başladı. Kara'nın yaptığı hata Ateş Kuşları'nı bir kez daha köşeye sıkıştırdı. Yetimhanede ablası Mercan'ın elini tutan Zıpkın bir daha bırakmadı.

ERDEM ŞANLI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Eylül 1996 yılında İzmir’de doğan Erdem Şanlı hayatı merak edildi. Boşnak bir ailenin en büyük çocuğu olan Erdem Şanlı'nın üç kardeşi var. Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, olan Erdem Şanlı annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a gelen Erdem Şanlı kariyerine kamera arkasında reji olarak başladı. Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yapan Erdem Şanlı ilk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban’ın gençliğini canlandıran oyuncu daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi. Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan Kovala filminde Melis Sezen’in ağabeyi Meto karakterini canlandıran Erdem Şanlı Son Yaz dizisinde Kaan karakterine hayat verdi. Erdem Şanlı şimdiki durağı Ateş Kuşları dizisi oldu.

ERDEM ŞANLI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber