ATV Bergen Full İzle CANLI YAYIN: Bergen ATV İzle 4 Mart 2024! Bergen Ne Zaman Öldü? Bergen Filmi Oyuncuları

4 Mart ATV yayın akışı listesinde yer alan Bergen izle araştırması başladı. Arabesk, fantezi türünün önde gelen isimlerinden olan Bergen ne zaman öldü araştırılmaya başladı. Dram yüklü hikayesiyle herkesi gözyaşlarına boğan ATV Bergen full izle ekranı burada..

Bergen filmi televizyona geldi. 4 Mart 2024 Pazartesi günü ATV ekranında yayınlanacak olan Bergen filmi full izle ekranı geldi. Acıların Kadını olarak nam salan ATV Bergen full izle linki haberimizde yerini aldı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Bergen ne zaman öldü merak konusu oldu. 4 Mart ATV yayın akışı listesinde yer alan Bergen izle ATV detayları belli oldu. 4 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'da ATV kanalında yayınlanacak olan Bergen filmini kaçırmayın.

BERGEN NE ZAMAN ÖLDÜ?

Acıların Kadını lakaplı Belgin Sarılmışer'in hayatını konu edinen gerçek hayat hikayesi Bergen filmi ekrana geldi. 1989 yılında eşi Halis Serbest tarafından vurularak öldürülen şarkıcı Bergen yaşamı izlenmeye başladı. Genç yaşta yaşadığı talihsiz olaylar ardından Acıların Kadını olarak anılan Bergen filmi, ünlü sanatçının müzik kariyerindeki yükselişini, aşk hayatını, yaşadığı şiddet dolu evliliği ve son olarak trajik ölümünü anlatıyor.

BERGEN FİLMİ OYUNCULARI

Farah Zeynep Abdullah (Bergen)

Erdal Beşikçioğlu (Halis Serbest)

Tilbe Saran (Sabahat)

Nergis Öztürk (Nadire)

Şebnem Sönmez (Suna)

Ahmet Kayakesen (Abdullah)

Arif Pişkin (Selahattin)

Cemal Günbaş (Erdal)

Ali Seçkiner Alıcı (Cevdet)

Suzan Kardeş

4 MART PAZARTESİ ATV YAYIN AKIŞI

06:10 Yeter

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Mutfak Bahane

16:00 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Bergen

23:05 Aldatmak

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber