AUZEF HARF NOTU GÖRÜNTÜLEME EKRANI: AUZEF Harf Notu Açıklandı Mı? AUZEF CC, DD, DC Geçer Mi? AUZEF Harf Notu Karşılığı

AUZEF final sınav sonuçları araştırılmaya başladı. Final sonuçlarını öğrenen öğrenciler ders geçme notlarını araştırdı. Öğrenciler sınav sonuçları listesinde harf notuna odaklandı. Peki, AUZEF harf notu açıklandı mı? AUZEF DD geçer mi? AUZEF DC geçer mi? İşte yanıtı..

AUZEF harf notları 2024 araştırılmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sonuçları belli oldu. Sınav sonuçlarını öğrenen öğrenciler AUZEF harf notu ekranına odaklandı. Vize ve final sonuçları yüzde 30, bitirme ve telafi sınavı sonuçları ise yüzde 70 oldu. Arama motorlarında AUZEF ders geçme notu sorgusu yapıldı. Peki, UZEF DD geçer mi? AUZEF DC geçer mi? İşte AUZEF harf notu karşılığı..

AUZEF HARF NOTU AÇIKLANDI MI?

AUZEF harf notu açıklandı mı evet belli oldu. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı bitirme sınavı harf notları aksis.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenilecek.

AUZEF HARF NOTU GÖRÜNTÜLEME EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AUZEF HARF NOTLARI 2024

AUZEF harf notları 2024 AGNO’nun en az 2.00 olması gerekir. Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Koşullu başarılı (DD ve DC) derslerde not yükseltmek amacıyla ders tekrar alınır. ANO ve AGNO hesaplamalarında öğrencinin bu derslerden aldığı en son not geçerli olur. Öğrenciler ders seçer iken AGNO değerine bakılmaksızın alt dönemlerden başarısız oldukları (FF harf notu) derslerini öncelikli olarak seçmelidir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber