Avrupa Yakası Kubilay'ın hastalığı nedir? Vural Çelik'in sağlık durumu nasıl?

Avrupa Yakası dizisinin sevilen karakterlerinden Kubilay'ı canlandıran başarılı oyuncu Vural Çelik, uzun bir aradan sonra sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Oyuncu, Influenza yani grip hastalığına yakalandı. Pek çok kişi tarafından özlenen ve sevenleri tarafından merakla beklenen Avrupa Yakası Kubilay'ın hastalığı ve Vural Çelik'in sağlık durumu hakkında detaylar ortaya çıktı.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Vural Çelik, grip hastalığı nedeniyle tedavi görmek üzere hastaneye yattı. Ancak oyuncu, hastane sürecinin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Oyuncu, sevenlerine teşekkür ederek duygusal bir paylaşımda bulundu.

Avrupa Yakası Kubilay'ın Hastalığı: Influenza

Avrupa Yakası'nın unutulmaz karakteri Kubilay'ı canlandıran Vural Çelik, Influenza yani grip hastalığına yakalandı. Hastalık sebebiyle tedavi gören oyuncu, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde istirahat etmeye başladı.

Vural Çelik'ten Sevenlerine Teşekkür Mesajı: "Sağlıkla Kalın"

Hastane sürecinde yaşadığı anları sosyal medya üzerinden paylaşan Vural Çelik, sevenlerine teşekkür etti. Çelik, "Gönderdiğiniz binlerce 'Geçmiş Olsun' mesajı için çok teşekkür ederim. Ayrıca böylesine sevilmenin gururunu yaşattığınız için de minnettarım. Eve geldim, ilaçlarımı kullanıp istirahat ediyorum. Her biriniz benim için ayrı ayrı, birbirine hiç benzemeyen güzellikte kar tanelerisiniz. Sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı.

Vural Çelik'in sağlık durumuyla ilgili gelen olumlu haberler, sevenlerini sevindirirken, oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle geçmiş olsun dilekleri devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber