AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU: Kanal D Ayazın Sonu Güneş Hangi Gün? Ayazın Sonu Güneş Nerede Çekiliyor?

Kanal D yaz yapımı Ayazın Sonu Güneş ekran macerasına başladı. 22 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Ayazın Sonu Güneş konusu merak edildi. Peki, Ayazın Sonu Güneş hangi gün? Ayazın Sonu Güneş konusu ne? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor? İşte Ayazın Sonu Güneş oyuncuları ve merak edilenler..

Hafta içi her gün saat 16.00 olduğunda Kanal D ekranında yayına girecek olan Ayazın Sonu Güneş dizisi ilk bölüm zamanı geldi. 22 Temmuz Pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyen Ayazın Sonu Güneş dizisi 1. bölüm konusu belli oldu. Yaz dizilerinin takipçileri ekran başındaki yerlerini aldı. Peki, Ayazın Sonu Güneş hangi gün? Ayazın Sonu Güneş konusu ne? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor? İşte Ayazın Sonu Güneş oyuncuları ve merak edilenler..

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİ KONUSU

Ayazın Sonu Güneş dizisinde Güneş üniversiteden yeni mezun, zekası ve güzelliği ile dikkat çeken genç bir kadın olarak görünüyor. Ayaz Ersoy’un hayatını tümden değiştirecek olan Güneş ile kardeşi Yağmur'un başına gelecekler izleyici karşısına çıkacak. Güneş çifte sevinç yaşadığı günün akşamında aldığı telefonla ailesinin geçireceği karanlık günlere adım attı. Ayaz’ın babası Kerim Ersoy’u öldürmeye teşebbüsten göz altına alınması tüm dengeleri değiştirdi.

AYAZIN SONU GÜNEŞ OYUNCULARI

BİRAND TUNCA - AYAZ ERSOY

HİRA KOYUNCUOĞLU - GÜNEŞ YILMAZ

SEMA ÖZTÜRK - AYNUR ERSOY

MERT YAVUZCAN - UFUK ÇETİN

GÖKÇE YANARDAĞ - GÜLDEN YILMAZ

SUAT SUNGUR - ERDAL YILMAZ

Necat Bayar

Birgül Ulusoy

Dilara Gül Demiral

Suyumbige Dadalı

Elif Hilal Yalçın

Ahmet Can Nurman

Aysel Nur Cin

Elif Karagöz

Batuhan Sel

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ayazın Sonu Güneş dizisi İstanbul Beykoz’da bir konakta çekiliyor. Kanal D yaz dizisi Ayazın Sonu Güneş sırlarla örülmüş bir yolculuğun içinde savaş veren Ayaz ile Güneş’in zaman zaman kurtuluşlarını zaman zaman da esaretlerini anlatıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber