Ayazın Sonu Güneş Kimdir? Hira Koyuncuoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hira Koyuncuoğlu Sevgilisi Kim? Hira Koyuncuoğlu Oynadığı Diziler

İlk bölümü yayınlanan Ayazın Sonu Güneş dizisinde gözler Güneş rolüne çevrildi. 22 Temmuz Pazartesi günü yayın hayatına başlayan Ayazın Sonu Güneş dizisinde esas kız rolü güzel oyuncu Hira Koyuncuoğlu'na verildi. Peki, Ayazın Sonu Güneş kimdir? Hira Koyuncuoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Yaz dizileri arasına dahil olan Ayazın Sonu Güneş 1. bölüm ekrana geldi. 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan Ayazın Sonu Güneş dizisinde tüm gözler Güneş rolüne çevrildi. Başrollerini Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu'nun paylaştığı yapımda Güneş karakterinin hikayesi dikkat çekti. Peki, Ayazın Sonu Güneş kimdir? Hira Koyuncuoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler..

AYAZIN SONU GÜNEŞ KİMDİR?

Ayazın Sonu Güneş dizisinde Güneş rolüne güzel oyuncu Hira Koyuncuoğlu hayat veriyor. Dizide Güneş yaşadığı tüm yoksulluğa rağmen azimli ve başarılı bir öğrencidir. Üniversiteden yeni mezun olan Güneş başarılarla dolu bir akademik kariyere sahip. Annesi, babası ve kardeşiyle ekonomik sıkıntılar çeken Güneş yine de mutlu bir yaşama sahip. Kardeşi Yağmur'a atılan iftira sonucu Ersoyların içine sızan Güneş'in tek amacı kardeşinin adını temize çıkarmak oldu.

HİRA KOYUNCUOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Ocak 1995 Yalova doğumlu Hira Koyuncuoğlu lise hayatının ardından İstanbul'da Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde okudu. 1999 yılındaki Gölcük depreminden sonra uzun süre ailesiyle birlikte çadırda kalan Hira Koyuncuoğlu deprem fobisi oluştuğunu açıkladı. 2012 yılında Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu dizisi ile ilk oyunculuk deneyimine başlayan Hira Koyuncuoğlu daha sonra O Hayat Benim dizisinde Nehir karakterini oynadı. Bale ve modern dans eğitmenliği yapan Hira Koyuncuoğlu asıl ününe İstanbullu Gelin dizisiyle kavuştu.

HİRA KOYUNCUOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber