Ayhan Bora Kaplan Davası Serdar Sertçelik Kimdir? M7 Kod Adlı Serdar Sertçelik Yakalandı Mı? Serdar Sertçelik Eşi Kim?

Kamuoyunda Ayhan Bora Kaplan davası olarak bilinen M7 kod adlı gizli tanık Serdar Sertçelik yakalandı. Sahte pasaportla yakalanan Serdar Sertçelik iade süreci başladı. Peki, Serdar Sertçelik kimdir? İşte yanıtı..

İçişiler Bakanlığı Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü son dakika açıklaması yapıldı. Örgütün üst düzey yöneticilerinden Serdar Sertçelik yakalandı. Kırmızı Bülten ile aranan davanın gizli tanığı Serdar Sertçelik kıskıvrak yakalandı. M7 kod adlı gizli tanık Serdar Sertçelik suçu ne merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl ünlü oyuncuyla evlenen Serdar Sertçelik kimdir araştırılmaya başladı. Peki, Serdar Sertçelik eşi kim? Serdar Sertçelik yakalandı mı? İşte merak edilenler..

SERDAR SERTÇELİK YAKALANDI MI?

Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütünde üst düzey yöneticiler arasında yer alan Serdar Sertçelik M7 kod adını kullandığı biliniyor. Kırmızı Bülten ile aranan Serdar Sertçelik davanın gizli tanığı olarak yer aldı. Macaristan sınırında Gürcistan sahte pasaportu ile yakalanan Serdar Sertçelik iade süreci başladı. 6 Mayıs tarihinde başlayan soruşturmada gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'si "Yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs", "Göreve ilişkin sırrın açıklanması" ve "Suçluyu kayırma" suçlarından tutuklandı.

SERDAR SERTÇELİK KİMDİR? EŞİ KİM?

M7 kod adlı Serdar Sertçelik 2021 yılında oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile evlendi. Çift 2023 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü üst düzey yöneticilerinden olan Serdar Sertçelik yakalandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber