Aylardır Tutuklu Olan Nihal Candan Üzen Haber Geldi! 37 Kiloya Düşünce Ailesi Harekete Geçti! "Cennete Gitmek İstiyorum" Deyince..

Nihal Candan görenler tanıyamadı. 16 Kasım'dan bu yana tutuklu olan sosyal medya fenomenleri Candan kardeşlerin zor günleri bitmedi. Psikolojisi bozuk olduğu söylenen Nihal Candan 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Nihal Candan son durumu haberimizde..

Milyonlarca kullanıcının takip ettiği sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler son durumu merak konusu oldu. 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlamalarıyla tutuklanan Candan kardeşler son dakika gelişmesi geldi. Son dönemde adı sıkça duyulan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Candan kardeşler psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Daha önce anoreksiya olan Nihal Candan 37 kiloya düştü. İşte Nihal Candan son durum..

BAHAR NİHAL CANDAN SON DURUM

Daha önce Anoreksiya nevroza hastası olan Nihal Candan cezaevi şartlarına dayanamadı. Psikolojisinin bozuk olduğu söylenen Nihal Candan cezaevinde tedavi görmeye başladı. Yemek protestosu yapan sosyal medya fenomeni Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü. Candan kardeşler avukatı Kasım Ergün, "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" dedi. Nihal Candan annesi ile babası da kızlarının acilen tedavi edilmesi gerektiğini söyledi. "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" dedi.

ANOREKSİYA NEVROZA NEDİR?

Anoreksiya nervoza, vücut ağırlığında anormal derecede düşüklük, hissedilen yoğun kilo alma korkusu, ve çarpık kilo algısı ile karakterize edilen bir beslenme bozukluğuna verilen isimdir. Aynı zamanda anoreksi ya da iştahsızlık isimleriyle de bilinir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber