Ayşe Tunaboylu kimdir, kaç yaşında? Ayşe Tunaboylu çocuğu kim? Ayşe Tunaboylu hangi dizilerde oynadı?

Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz, kadına şiddet iddialarıyla bir kez daha gündemde. Geçen sene solistleri Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun'u darp ettiği haberleriyle sarsılan grup, şimdi de gitaristi Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından 'şiddet' iddiasıyla suçlandı.

Can Tunaboylu'ya yöneltilen şiddet iddiasıyla ilgili olarak oyuncu annesi Ayşe Tunaboylu da konuştu ve oğlunun iftiraya uğradığını savundu. Ayşe Tunaboylu, "Benim oğlum asla böyle bir şey yapmaz. İş yargı aşamasında. Onlar grup olarak da lince uğratılıyor. Grubu dağıtmaya çalışıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayşe Tunaboylu Kimdir?

Ayşe Tunaboylu, 28 Mart 1962 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Uzun bir kariyere sahip olan Ayşe Tunaboylu, birçok dizi ve filmde önemli roller üstlenmiştir. Oğlu Can Tunaboylu'nun yaşadığı bu olayın ardından, Ayşe Tunaboylu'nun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

Ayşe Tunaboylu'nun Kariyeri

Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu, Türk tiyatrosuna ve televizyon dünyasına önemli katkılarda bulunmuştur. Sayısız projede rol almış ve performansıyla dikkat çekmiştir. Hangi dizilerde ve filmlerde rol aldığıyla ilgili detaylar daha fazla araştırılmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber