AZİZ YILDIRIM BASIN TOPLANTISI CANLI YAYIN İZLE: TRT Spor Canlı Yayın Aziz Yıldırım Basın Toplantısı İzle! Fenerbahçe Aziz Yıldırım Basın Toplantısı Canlı İzle Full KESİNTİSİZ

Aziz Yıldırım TRT Spor canlı yayın araştırmaları yanıt buldu. Fenerbahçe taraftarının dört gözle beklediği Aziz Yıldırım, "Ben kimsenin adamı değilim, ben Fenerbahçe'nin adamıyım" canlı yayın başladı. İşte TRT Spor Aziz Yıldırım basın toplantısı canlı izle ekranı..

Fenerbahçe başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Sarı-lacivertli ekipte bir kez daha başkan adayı olduğunu duyuran Aziz Yıldırım canlı yayın ekrana geldi. 15 Mayıs Çarşamba günü Aziz Yıldırım basın toplantısı canlı yayın ekrana geldi. Seçim öncesi önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım TRT Spor canlı izle haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte TRT Spor canlı yayın Aziz Yıldırım basın toplantısı canlı izle ekranı..

AZİZ YILDIRIM BASIN TOPLANTISI CANLI YAYIN İZLE

Fenerbahçe başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım basın toplantısı saat 13.30'da start aldı. Wyndham Grand Kalamış Otel'de düzenlenen Aziz Yıldırım basın toplantısı canlı yayın ekrana geldi. Aziz Yıldırım basın toplantısı ardından Yağız Sabuncuoğlu ve Ersin Düzen canlı yayın yapacak. TRT Spor canlı yayın Aziz Yıldırım basın toplantısı aşağıdaki linke tıklayarak kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz.

TRT SPOR AZİZ YILDIRIM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

AZİZ YILDIRIM BASIN TOPLANTISI İZLE

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım basın toplantısı detayları şöyle; "Kavga etmeyeceğiz, kimseyle ama benimle kavga ederlerse, o zaman ederim. 6 sene önce Aziz Yıldırım gitti, Türk futbolu kurtuldu dediler. Şimdi de Aziz Yıldırım gelsin, Türk futbolunu kurtarsın diyorlar. Böyle bir memleket. Derdim Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Dört sene Fenerbahçe şampiyon olamadı, nedenini biliyorum. Mahkemeler... Ben ve dava arkadaşlarım her gün mahkemeye gittik. Mahkemeler uğraştık ve Fenerbahçe'ye zarar verdik. Bunu biliyoruz. Sonra kombine almayın, forma almayın, maça gitmeyin gibi şeyler denildi. Hep beraber Fenerbahçe'yi şampiyonluktan ettik, hep beraber.."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber