BAHAR 16 BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Bahar Dizisi Son Fragman İzle! Bahar Sezon Finali Fragman

Demet Evgar'ın başrolünü oynadığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi son bölüm ardından gözler yeni bölüm tanıtımına çevrildi. Salı günlerinin yıldız yapımı Bahar 16. bölüm fragmanı zorlu boşanma süreci başladı. Timur'un avukat olan Dora, Evren ile Bahar'ın sarılırken fotoğrafını çekince olanlar oldu. İşte Bahar 16 bölüm fragmanı..

Show TV'de yayın hayatına devam eden Bahar dizisinde yeni bölüm araştırmaları hızlandı. Her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkan Bahar 15. bölüm izleyenler gözlerini yeni bölüm tanıtımına çevirdi. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Bahar sezon finali fragmanı merak edildi. Vücudunun nakli kabul etmediğini öğrenen Bahar gözyaşlarına boğuldu. Ölümle yaşam arasında gidip gelmeye başlayan Bahar bir yandan çocukları için en iyisini düşünürken bir yandan da ölümden kurtulmaya çalıştı. Peki, Bahar yeni bölüm fragmanı neler olacak? İşte Bahar son fragman..

BAHAR 16 BÖÖLÜM FRAGMANI

Bahar dizisi fragman Umay ve Parla'nın kavga haberini alınca hastaneye koşan Rengin ve Bahar arasında yeni tartışma başladı. Umay'ın itmesiyle kolu kırılan Parla tüm nefretini Timur'a kustu. Rengin ve Bahar hastanede gerilince Timur ne yapacağını şaşırdı. Hastanedekilerin yangın görüntülerini izlemesiyle Doruk tepkisiz kalamadı. Nevra son bir kez Bahar ve Timur'u barıştırmak için bir araya getirdi ancak hayatının şokunu yaşadı. Necmettin hakkındaki gerçeği öğrenen Nevra beynin vurulmuşa döndü. Bahar 16 bölüm fragmanı Avukat Ayhan Liberte, Bahar'a Aziz Yavuzoğlu'nun tüm mirasını ona bıraktığını açıkladı. Bahar'ın tahlil sonuçları için endişelenen Evren durumun kötüye gittiğini söyledi. Bahar sezon finali Timur'la Nevra'yı evden çıkaran Bahar intikama başladı. Bahar 16. bölüm 11 Haziran Salı günü Show TV'de..

BAHAR 15 BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber