Bahar 2 Bölüm Fragmanı GELDİ: Show TV Yeni Dizi Bahar 2. Bölüm Fragman İzle! Bahar Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

Show TV Bahar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günleri ekrana gelecek olan yeni dizi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın 2. bölüm tanıtımında, "Bence Sen Çok İyi Bir Doktor Olursun!" sesleri geldi. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Bahar dizisi 2. bölüm tanıtımı burada..

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. 13 Şubat Salı akşamı 1. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Bahar dizisi fragmanı geldi. İlk bölümü başarılı bir şekilde tamamlayan Show TV Bahar dizisi yeni bölüm beklenmeye başladı. Hem oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikayesiyle sevilen yeni dizi Bahar 2. fragman geldi. Peki, Bahar 2. bölüm neler olacak? İşte merak edilen Bahar 2 bölüm fragmanı..

BAHAR 2 BÖLÜM FRAGMANI

Show TV yeni dizi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? ilk bölümüyle ekrana geldi. 13 Şubat Salı akşamı yayına giren Bahar dizi 1. bölümde Bahar yirmi sene önce tıp fakültesinden mezun oldu. Doktorluk yerine ev hanımlığını seçti. Başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu'yla evli olan Bahar hayatını eşine ve çocuklarına adadı. Dışarıdan çok mutlu gözüken Yavuzoğlu ailesi derinlerinde sakladığı gerçeklerle yüzleşmeye başladı. Bahar'ın hastalığıyla sarsılan ailede karaciğer arayışı Timur'la sonuçlandı.

SHOW TV BAHAR 2. BÖLÜM FRAGMAN

Bahar 2. bölüm fragman Bahar'ın doktoru Evren, onu kurtarmaya karar verdi. Tek kurtuluşunun karaciğer nakli olduğunu duyan Bahar ne yapacak bilemedi. Ailede bir tek Timur'un karaciğeri uyumlu çıktı ancak bu kez de annesi Nevra oğlunun gelinine organını vermesini kabul etmedi. büyük bir eşikle sınanan Yavuzoğlu ailesi için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Tüm bunlar ve daha fazlası 20 Şubat Salı akşamı saat 20.00'da Bahar dizi 2. bölümde..

BAHAR DİZİ 2. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber