Bahar Candan Cem Garipoğlu'nun babasıyla aşk mı yaşadı? Bahar Candan kimdir? Cem Garipoğlu'nun babası kim?

Magazin dünyasında sık sık ses getiren isimlerden biri olan Bahar Candan, son zamanlarda yine sıradışı bir iddiayla gündeme geldi. Master Haber TV YouTube kanalında Bircan Bali ile program yapan Bilgehan Aydın'ın bomba açıklamasına göre; Bahar Candan, henüz 16 yaşındayken Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu ile ilişki yaşamış.

Bilgehan Aydın'ın iddiasına göre, Bahar Candan ve Nida Garipoğlu'nun ilişkisi 'uyuşturucu' ile ilişkilendiriliyor. Aydın, bu bilgiyi Bahar Candan'dan aldığını da ifade etti.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü bir isim olan Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar, hukuk bölümünde eğitimine devam etmektedir. Sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Bahar Candan, özellikle yürüyüşü ve konuşma tarzıyla taklit edilmiştir.

Bahar Candan, müzik kariyerine de adım atmış ve "Dondurma Gibisin" ve "Dom Pérignon" gibi şarkılarla tanınmıştır. Ancak son zamanlarda adı daha çok polis tarafından yürütülen kara para aklama operasyonlarına karıştığı iddialarıyla anılmaktadır.

Dilan ve Engin Polat olayının ardından, Bahar Candan ve kardeşi Nihal Candan da kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştır.

Bahar Candan hakkındaki bu iddia ve gelişmeler, magazin dünyasında büyük yankı uyandırmış durumda.

CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

Cem Garipoğlu 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut’u vahşice öldürdü. Cinayet, kamuoyunda kesik baş cinayeti olarak büyük yankı buldu. Olayın ardından kayıplara karışan Cem Garipoğlu 197 gün sonra İstanbul'da teslim oldu.

Cem Garipoğlu’na işlediği vahşice cinayet nedeniyle 24 sene hapis cezası verildi. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde 22 yaşındayken cezasını çektiği Silivri'de kendini asarak intihar etti. Öldürülen genç kızın kanının, anne Tülay Garipoğlu ile baba Mehmet Nida Garipoğlu'nun giysilerine bulaşmış olması, suç ortaklığını gündeme getirmiş ve baba Mehmet Nida Garipoğlu, cinayetten 55 gün sonra tutuklanmıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber