Bahar Dizi Timur Kim? Mehmet Yılmaz Ak Kimdir, Kaç Yaşında? Mehmet Yılmaz Ak Hangi Dizilerde Oynadı? Mehmet Yılmaz Ak Hastalığı

Bahar dizisi oyuncuları arasında yer alan Demet Evgar yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu Demet Evgar yeni durağı için kolları sıvadı. 13 Şubat Salı günü yayına giren Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Bahar karakterine bürünen Demet Evgar hikayesi merak edildi. Peki, Bahar dizisi Bahar kim? İşte yanıtı..

Yargı Pars savcı karakteriyle sevilen ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak yeni adresi Bahar dizisi oldu. 13 Şubat Salı akşamı Show TV'de yayın hayatına başlayan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde tüm gözler Timur Yavuzoğlu karakterine çevrildi. Başrollerini Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’la paylaştığı Bahar dizisi yayına girdi. Mehmet Yılmaz Ak hayranları oyuncunun yeni rolüne odaklandı. Peki, Bahar dizisi Timur kim? Mehmet Yılmaz Ak kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Yılmaz Ak hastalığı ne? Mehmet Yılmaz Ak hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BAHAR DİZİSİ TİMUR KİM?

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Timur Yavuzoğlu hikayesi başladı. Ünlü oyuncu Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Bahar dizi Timur imajına çok önem veren, başarılı ve kibirli bir profesördür. Yirmi sene önce Bahar’la evlenen Timur'un iki çocuğu var. Bahar ve çocuklarıyla ilişkisi mesafeli ve soğuk olan Timur, asla sözünden çıkmadığı annesi Nevra ile sıkı ilişkide. Nevra onun en kıymetlisidir. Her şeyin kontrolünde olmasını seven Timur, Bahar’ın yaşayacağı kırılma noktasıyla beraber bu kontrolü kaybedince işler değişti. Sakladığı sırlar ortaya çıkmasın diye mücadele veren Timur'un bir gün karısı Bahar'a karaciğerini vermesi gerektiği ortaya çıkınca işler değişti.

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Oyun yazarı ve oyuncu olan Mehmet Yılmaz Ak Diyarbakır doğumludur. 8 Şubat 1986 tarihinde dünyaya gelen Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'nde okudu. Sanat kariyerine tiyatro sahneleriyle adım atan yakışıklı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak asıl çıkışını Yargı dizisi ile yaptı. Sevilen yapım Yargı Pars savcı olan Mehmet Yılmaz Ak, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından oldu. Nazlı Çetin ile uzun süren ilişkisini noktalayan Mehmet Yılmaz Ak birbirinden farklı yapımlarda yer aldı. Yargı dizisinden ayrılan Mehmet Yılmaz Ak yeni durağı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu. Uzun süre uyku apnesi hastalığıyla boğuşan Mehmet Yılmaz Ak sağlığına kavuştu.

MEHMET YILMAZ AK DİZİLERİ

Yargı

Ben de Özledim

İçerde

Dudullu Postası

Halka

Ramo

Hakan: Muhafız

Fatma

Kırık Kalpler Bankası

Nekro

Peri Ağzı Olmayan Kız

MEHMET YILMAZ AK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber