Bahar Dizisi Aziz Uras Kim? Demirhan Demircioğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Demirhan Demircioğlu Hangi Dizilerde Oynadı? Demirhan Demircioğlu Instagram

Salı akşamlarının sevilen yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde izleyiciler gözlerini yakışıklı asistan Aziz Uras karakterine çevirdi. Bahar dizisinde Aziz Uras rolüyle odak noktası olan Demirhan Demircioğlu kimdir araştırılmaya başladı. Peki, Demirhan Demircioğlu kaç yaşında? İşte Demirhan Demircioğlu hayatı..

Show TV salı dizileri arasına dahil olan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın kadrosu araştırılmaya başladı. Milyonların severek takip ettiği Bahar dizisinde yakışıklı doktor Aziz Aras karakteri merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Demirhan Demircioğlu'nun kim olduğu merak edildi. Salı akşamları yayınlanan Bahar dizisinde Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar'ın gözbebeği olan oğlu Aziz Uras hikayesi araştırılmaya başladı. Peki, Bahar dizisi Aziz Uras kim? Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında? Demirhan Demircioğlu hangi dizilerde oynadı? İşte Demirhan Demircioğlu Instagram hesabı..

BAHAR DİZİSİ AZİZ URAS KİM?

Salı akşamları yeni bölümü yayınlanan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Aziz Uras, Bahar ile Timur'un oğludur. Bahar ile Timur anneleri Nevra ile çocukları Umay ve Aziz Uras ile sakin bir hayat yaşıyor. Çok hırslı ve kibirli bir profesör olan Timur, kendisi gibi oğlu Aziz Uras'ın da iyi bir doktor olması için baskı yapıyor. Babası, dedesi ve annesi gibi tıp okuyan Aziz Uras asistan doktorluk yapıyor. Annesi Bahar'ın doktorluğa geri dönmesiyle bir yandan doktorluk bir yandan annesine sahip çıkmaya çalışıyor.

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Demirhan Demircioğlu 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine ilk kez 2019 yılında Kanal D'de yayınlanan Hekimoğlu dizisiyle başlayan Demirhan Demircioğlu yeni adresi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu. aldı. 2022 yılında Barbaros Hayreddin: Sultan Fermanı dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu Demirhan Demircioğlu İçimizdeki Ateş dizisinde oynadı. 1.80 metre boyunda olan Demirhan Demircioğlu bir yandan da müzikle uğraşıyor.

DEMİRHAN DEMİRCİOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber