Bahar Dizisi Bahar Kim? Demet Evgar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Demet Evgar Kiminle Evli? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın Demet Evgar Oynadığı Diziler

Bahar dizisi oyuncuları arasında yer alan Demet Evgar yeni adresi belli oldu. Güzel oyuncu Demet Evgar yeni durağı için kolları sıvadı. 13 Şubat Salı günü yayına giren Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Bahar karakterine bürünen Demet Evgar hikayesi merak edildi. Peki, Bahar dizisi Bahar kim? İşte yanıtı..

Show TV yeni yapımlarından Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yayın günü geldi. 13 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan Bahar dizisi Bahar karakteri merak konusu oldu. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Bahar Yavuzoğlu karakteriyle bambaşka bir görünüme sahip olan Demet Evgar hayranları heyecanlandı. Başrollerini Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'la paylaşan Demet Evgar yeni dizisi Bahar hikayesi geldi. Peki, Bahar dizisi Bahar kim? Demet Evgar kimdir, kaç yaşında, nereli? Demet Evgar kiminle evli? İşte Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın Demet Evgar hikayesi..

BAHAR DİZİSİ BAHAR KİM?

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Bahar Yavuzoğlu karakteri tüm dikkatleri üzerinde topladı. Güzel oyuncu Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar dizisinde Bahar karakteri, hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın olarak göründü. Tıp fakültesini yarıda bırakmak zorunda kalan Bahar, hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikayenin başrolü oldu. Karaciğer nakli olması gereken Bahar'ın donörü kocası Timur olunca kayınvalide Nevra devreye girdi.

DEMET EVGAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mayıs 1980 Manisa doğumlu Demet Evgar 17 yaşındayken oyunculuğa başladı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Demet Evgar, Kenter Tiyatrosu’nun oyuncuları arasına girdi. Tiyatronun yanı sıra oyunculuğa da başlayan Demet Evgar; Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım ve Emret Komutanım gibi yapımlarda yer aldı. Demet Evgar Beyza’nın Kadınları, Banyo ve Yahşi Batı filmlerinde oynadı. Asıl çıkışını Emre Karayel ile paylaştığı 1 Kadın 1 Erkek adlı dizi ile yakalayan Demet Evgar, Avlu dizisinde Deniz Demir karakterine can verdi. Demet Evgar yeni adresi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu. 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş'la 17 Mart 2022 tarihinde evlenen Demet Evgar'ın 2022 yılında Mavi adını verdiği bebeği dünyaya geldi.

DEMET EVGAR OYNADIĞI DİZİLER

2018 - Avlu (Deniz)

2017 - Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok (Handan)

2017 - Aile Arasında (Solmaz)

2016 - 2017 - Vatanım Sensin (Kara Fatma)

2015 - Yok Artık (Ceyda)

2009 - Yahşi Batı (Suzan Van Dyke)

2009 - Güneşi Gördüm (Havar)

2009 - 2014 - 1 Erkek 1 Kadın (Zeynep)

2006 - Erkekler Ağlamaz (Zeynep)

2006 - Bir Demet Tiyatro (Şermiye)

2005 - 2006 - Emret Komutanım (Üsteğmen Çiğdem)

2005 - Beyza'nın Kadınları (Beyza)

2004 - Bütün Çocuklarım (Eyşan)

2001 - Tatlı Hayat (Defne)

2000 - Yedi Numara (Yeliz)

1995 - Çiçek Taksi (Safiye)

DEMET EVGAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber