BAHAR Dizisi Rengin Ölüyor Mu? Ecem Özkaya Diziden Ayrılıyor Mu? Bahar Rengin Öldü Mü?

Salı günlerinin favori yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın son bölüm taş üstünde taş kalmadı. Gerçek babasının Timur olduğunu öğrenen Parla çıldırdı. Kızını bulmak için çabalarken felaketi yaşadı. Bahar son sahne ardından Rengin öldü mü araştırıldı. Peki, Ecem Özkaya diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde tüm gözler Rengin'e çevrildi. Ölümle hayat arasında gidip gelen Bahar'ın iyileşmesiyle hiçbir şey eskisi gibi kalmadı. Timur'un yıllar sonra Rengin'le ilişkisine devam ettiğini öğrenen Bahar beyninden vurulmuşa döndü. Salı günlerinin sevilen yapımı Bahar son bölüm Parla gerçek babasının Timur olduğunu öğrenince ortalık karıştı. Parla'yı bulmaya çalışan Rengin kaza yaptı. Peki, Bahar Rengin öldü mü? Ecem Özkaya diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler..

BAHAR RENGİN ÖLDÜ MÜ?

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar 7. bölüm ekrana geldi. Büyük bir merakla diziyi takip eden izleyiciler son bölüm yaşananlara odaklandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bahar dizisi son bölüm son sahne ekrana damgasını vurdu. Bahar yıllar sonra tüm gerçeklerle yüzleşirken Parla da gerçek babasını öğrendi. Parla'nın Timur'un kızı olduğu ortaya çıktı. Babasını kaybeden Rengin bir yandan da kızını aramaya çalışırken felaket yaşandı. Her şeyi dayısı Selim'den öğrenen Parla kayıplara karıştı. Rengin Parla'yı ararken büyük kaza ekrana geldi.

ECEM ÖZKAYA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Her hafta salı günleri yayınlanan Bahar dizisinde Rengin rolüne hayat veren güzel oyuncu Ecem Özkaya akıbeti henüz belli olmadı. Bahar son bölüm Parla'yı ararken büyük bir kaza yapan Rengin'in arabanın içindeki kaza hali ekrana geldi ve bölüm bitti. Ecem Özkaya'nın Bahar dizisinden ayrılmayacağı düşünülüyor. Bahar son bölüm bütün bu karışık ilişkilerden haberi olmayan Bahar’ı çok büyük bir sürpriz bekliyor. Timur’un Rengin'e sarıldığını gören Evren, ikisinin ilişkisinden şüphelenmeye başlayınca ortalık savaş alanına dönüyor. Bildiklerini daha fazla saklamak istemeyen Selim, Parla'yla önemli konuşmayı yapıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber