Bahar Dizisi Umay Kim? Alisa Sezen Sever Kimdir, Kaç Yaşında? Alisa Sezen Sever Hangi Dizilerde Oynadı? Alisa Sezen Sever Boyu Kilo

Demet Evgar'ın başrolünü oynadığı Bahar dizisi yeni bölümde gözler Umay karakterine çevrildi. Güzel oyuncu Alisa Sezen Sever'in canlandırdığı Umay rolünün hikayesi merak edildi. Peki, Bahar Dizisi Umay kim? Alisa Sezen Sever kaç yaşında? İşte yanıtı..

BAHAR DİZİSİ UMAY KİM?

Salı akşamları yeni bölümü yayınlanan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Umay karakteri çok beğenildi. Tıp eğitimi ardından mesleğini bir kenara bırakıp eşi ve çocukları için hayatını değiştiren Bahar'ın hikayesi izleyiciden tam not aldı. Demet Evgar'ın hayat verdiği Bahar karakterinin dizideki kızı olan Umay rolünü genç oyuncu Alisa Sezen Sever üstlendi. Her hafta salı günleri yayınlanan Bahar dizisinde Timur ve Bahar'ın kızı olan Umay ne kadar tiyatroya gönül vermiş olsa da babası ve ailesinin mesleği olan doktorluk ile sınanmaya başladı.

ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Temmuz 2006 İstanbul doğumlu olan dünyaya gelen Alisa Sezen Sever son dönemde yıldızı parladı. LC Waikiki katalog çekimleri ardından televizyon dünyasına adım atan genç oyuncu Alisa Sezen Sever birçok dizi ve filmde yer aldı. Hayatımın Rolü, Kahireli Palas, Muhteşem Yüzyıl, Fatih Harbiye, Güllerin Savaşı, Böyle Bitmesin gibi yapımlarda boy gösteren Alisa Sezen Sever ardından Evli ve Öfkeli, Sahipli, Keşke Hiç Büyümesek, Tozkoparan İskender, Sipahi gibi yapımların kadrosunda yer aldı. Yengeç burcu olan Alisa Sezen Sever boyu ve kilosu bilinmiyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Alisa Sezen Sever şimdilerde Show TV'de yayınlanan Bahar dizisinde Umay rolünü oynuyor.

ALİSA SEZEN SEVER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber