Bahar Öztan ne kanseri? Bahar Öztan'ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Bahar Öztan'ın son dönemdeki sağlık durumu sevenlerini endişelendirmeye devam ediyor. Oyuncunun kolon kanseri teşhisi aldığı ve bu sebeple hastaneye yattığı biliniyor. Öztan, geçtiğimiz hafta ameliyat haberini paylaşmıştı ve bu süreçte iki kez ameliyat masasına yattı.

Bahar Öztan, hastanede geçirdiği süreçle ilgili sevenlerine bilgi vermek için bir video yayınladı. Videoda, "Herkese merhaba, bu videoyu size daha önce çekmek isterdim ama ikinci ameliyatı da geçirdim. Şu anda şükürler olsun iyiyim. Önceki günlerde çok zordu. Ama şimdi her şey yolunda. Kısa süre içinde hastaneden çıkacağım. Dualarınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Oyuncunun bu içten paylaşımına sanat camiasından da destek geldi. Yılmaz Morgül, Yeşim Salkım ve Safiye Soyman gibi ünlü isimler, Bahar Öztan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bahar Öztan, kolon kanseriyle zorlu bir mücadele veriyor. Ancak son paylaşımından anlaşıldığı üzere moralini yüksek tutmaya ve hastalığıyla başa çıkmaya çalışıyor. Oyuncunun durumunun iyiye gitmesi, sevenleri için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Tüm sanat camiası ve hayranları, usta oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber