Bahar Parla Kim? Sena Kalıp Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Sena Kalıp Hangi Dizilerde Oynadı? Bahar Parla Karakteri (Senamiaonline)

Bahar dizisi Parla karakteri izleyici gündemine girdi. Salı akşamları yayınlanan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Parla karakterine bürünen genç oyuncu Sena Kalıp hayranları çoğaldı. Peki, Bahar Parla kim? Sena Kalıp kimdir? İşte yanıtı..

Her hafta salı günleri Show TV kanalında yayına giren Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Bahar dizisi Parla karakteri son bölümle birlikte izleyici gündemine girdi. Salı günleri yeni bölümü yayınlanan Bahar dizisi Parla rolü gerçek adı araştırılmaya başladı. Genç oyuncu Sena Kalıp kariyeri merak eden izleyiciler Umay ile Parla sahnelerini seyre daldı. Timur'un başını fena yakacak olan Parla rolü analiz edildi. Peki, Bahar Parla kim? Sena Kalıp kimdir, kaç yaşında, nereli? Sena Kalıp hangi dizilerde oynadı? İşte Bahar Parla karakteri (Senamiaonline) kariyeri..

BAHAR PARLA KİM?

Show TV'nin son dönem yapımlarından olan Bahar dizisinde Parla karakteri odak noktası oldu. İzleyicilerin sevdiği isimler arasında yerini alan genç oyuncu Sena Kalıp performansıyla övgü topladı. Bahar dizisinde Rengin'in kızı olan Parla'nın kopuk bir aile yaşamı var. Timur ve Bahar'ın kızı Umay ile resim kursunda tanışan Parla, Umay'ın hayatını gördükçe kendi yalnızlığını bir kez daha anladı. Gece vakti ıssız İstanbul sokaklarında Umay ile birlikte duvarlara resimler yapan Parla'nın macerası hastanede bitti. Timur'un evine gelen Parla, annesi Rengin'le Timur'un ilişkisini söylememek için oyun çevirdi.

SENA KALIP KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Genç oyuncu Sena Kalıp 2000 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamlayan Sena Kalıp sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarda bulunuyor. Instagram influencer olan Sena Kalıp televizyon dizileriyle ilk kez 2023 yılında tanıştı. FOX TV'de yayınlanan Ruhun Duymaz isimli diziyle oyunculuk kariyerine adım atan Sena Kalıp dizide Civan karakterinin kardeşi Elif rolünü oynadı. Instagram‘da 236 bin TikTok‘ta 855 bin takipçisi olan Sena Kalıp yeni adresi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu.

SENA KALIP INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber