Bahar Rüzgar Kim? Deniz Sarıkaş Kimdir, Kaç Yaşında? Deniz Sarıkaş Hangi Dizilerde Oynadı? Deniz Sarıkaş Sevgilisi Var Mı?

Reyting rekorları kıran Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisine taze kan geldi. Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Bahar dizisinde Rüzgar esmeye başladı. Yakışıklı oyuncu Deniz Sarıkaş yeni adresi Bahar dizisi oldu. Peki, Bahar Rüzgar kim? Deniz Sarıkaş kaç yaşında? İşte yanıtı..

Salı akşamlarının sevilen yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde yeni bölüm öncesi hareketlilik başladı. Her hafta salı günleri yayınlanan Bahar dizisine genç oyuncu Deniz Sarıkaş dahil oldu. Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Bahar dizisine Rüzgar rolüyle katılan Deniz Sarıkaş oynadığı diziler merak edildi. Bahar dizi Rüzgar hikayesi başladı. Peki, Bahar Rüzgar kimdir? Deniz Sarıkaş kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Sarıkaş hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BAHAR DİZİ RÜZGAR KİMDİR?

Tıp fakültesi öğrencisiyken Timur'la olan Bahar'ın hayatı yıllar sonra tepetaklak oldu. Herkese inat sınava girip yüksek puan alan Bahar'ın asistanlık günleri başladı. Salı akşamlarının reyting rekorları kıran yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisine Rüzgar karakteri dahil oldu. Genç oyuncu Deniz Sarıkaş'ın hayat vereceği Rüzgar karakteri Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp) ile tanıştıktan sonra hikayeyi değiştirecek.

DENİZ SARIKAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2000 İstanbul doğumlu olan Deniz Sarıkaş, Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine adım atan Deniz Sarıkaş son dönemin dikkat çeken isimlerinden oldu. Gitar çalmak, vokal, fitness, yüzme, dans ve basketbol gibi farklı alanlara ilgisi olan genç oyuncu Deniz Sarıkaş iyi derecede İngilizce biliyor. Kariyerine 2022 yılında ekrana gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle adım atan Deniz Sarıkaş yeni adresi 2023 yılında yayınlanan Kirli Sepeti dizisi oldu. Genç yaşına rağmen oldukça yetenekli görülen Deniz Sarıkaş yeni adresi Show TV yapımı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu.

DENİZ SARIKAŞ OYNADIĞI DİZİLER

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Kirli Sepeti

DENİZ SARIKAŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber